ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χρήστος Σαμαράς blog-AΡΗ: Έδειξαν ότι πλέον τον φοβούνται

Ο Άρης στο κλειστό του Περιστερίου έδειξε ότι θα είναι ανταγωνιστικός με όλους τους αντιπάλους και πλέον το σύστημα. τον υπολογίζει και φοβάται ότι είναι ικανός για μια θέση στην τετράδα .

Η νίκη ήταν δική του αλλά οι γκρίζοι είχαν διαφορετική άποψη και με τα σφυρίγματα τους την έκλεψαν και την έδωσαν στους γηπεδούχους που έχουν στον πάγκο τους τον χαϊδεμένο της ΕΟΚ (ελέγχει την διαιτησία ) Βασίλη Σπανούλη που έστω και με το ζόρι θέλουν να τον καθιερώσουν σαν προπονητή . Σαν αθλητή στο παρελθόν τον σεβόμουνα ενώ και σαν χαρακτήρας ήταν εξαιρετικός αλλά να θέλουν να τον επιβάλλουν κάποιοι σαν κόουτς είναι πρόκληση . Και να δείτε ότι το σύστημα στο τέλος θα βάλει το Περιστέρι στην 4άδα για να φανεί δήθεν το έργο του ανερχόμενου κόουτς.

Μπορεί ο Άρης να φωνάζει για τις 29 – 9 βολές υπέρ των γηπεδούχων και ότι δεν δόθηκε στους παίκτες να εκτελέσουν έστω και μια σε όλο το δεύτερο ημίχρονο όμως και μόνο σε μια φάση να σταθεί κανείς δείχνει ότι κάποιοι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία . Αναφέρομαι σαυτήν που ο ερειστικός Αγραβάνης σπρώχνει επιδεικτικά τον Βασίλη Καββαδά μπροστά στα μάτια του ρέφερι Σταματόπουλου στο ποιο κρίσιμο σημείο του αγώνα και αυτός όχι μόνο κάνει τον τυφλό και δεν σφυρίζει τίποτε αλλά στην συνέχεια υποδεικνύει παράβαση του σέντερ του Άρη και δίνει την μπάλα στους γηπεδούχους !!

Το ευχάριστα σημεία για τους κιτρινόμαυρους ήταν αφενός η εκπληκτική εμφάνιση του Βασίλη Τολιόπουλου που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οργίασε ( ρεκορ καριέρας οι 38 πόντοι με εννέα τρίποντα !!!!) και η παρουσία του νέου ξένου της ομάδας του Μήτρου Λόνγκ που έδειξε ότι πολύ γρήγορα ενσωματώθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και θα βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση καλεί τον Αρειανό λαό να δώσει την απάντηση του στα κέντρα αποφάσεων του Αττικού Λεκανοπεδίου με την παρουσία του στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την νεοφώτιστη Καρδίτσα κάνοντας sold out . Και αυτό πρέπει να γίνει από δω και πέρα .Γεμάτο Παλέ σε κάθε παιχνίδι .

 

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top