Βοσνιάδης για Κύργια: “Ήταν άτυχος, θα βοηθήσει πολύ, όπως και ο Μανιάς”!

Για την χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα του και τον Άρη μίλησε για δεύτερη φορά σήμερα στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το χθεσινό ματς: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο το λάθος του Κύργια, ωστόσο, επειδή οι ομάδες είναι, πλέον, καλά διαβασμένες πρέπει να γίνει το λάθος για να αλλάξουν τα δεδομένα σε ένα παιχνίδι. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Δεν αφήσαμε τον Άρη να κάνει το παιχνίδι του. Ο Άρης είναι σίγουρα πιο ποιοτικός σε σχέση με πέρσι, όμως είναι καινούργια ομάδα και θα χρειαστεί το χρόνο του. Πρέπει να υπάρξει υπομονή από όλους γιατί οι ομάδες ακόμη δεν είναι έτοιμες».

Για το «κλειδί» της επιτυχίας του Απόλλωνα: «Ξέραμε το παιχνίδι του Άρη ακριβώς. Θέλαμε να τους χαλάσουμε το παιχνίδι στη μέση, κλείσαμε τους χώρους, και περιορίσαμε τα μεγάλα του ατού, τον Ουντότζι, τον Τάτο και τον Μανιά».

Για τους Μανιά και Κύργια: «Ήταν μια άτυχη στιγμή για τον Κύργια, ο οποίος ήταν σε γενικές γραμμές καλός χθες. Υπάρχουν και τα φαινόμενα ατυχίας στο ποδόσφαιρο και ο Κύργιας ήταν άτυχος στη συγκεκριμένη στιγμή. Μίλησα μαζί του μετά το ματς και ήταν στενοχωρημένος. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, όπως και ο Μανιάς και θα βοηθήσουν και θα βοηθηθούν από τον Άρη. Όσο περνάει ο καιρός και προσαρμόζονται θα βγάζουν όλο και καλύτερα πράγματα.

Ο κόσμος τους υποδέχθηκε καλά και εξαιτίας του άτυχου αποτελέσματος υπήρξε μια θλίψη και στα δύο παιδιά. Και οι δύο προσέφεραν πάρα πολύ τα προηγούμενα χρόνια και θα χαρώ πολύ με το να έχουν μια καλή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα και να σταθεροποιηθούν.

Ο Μανιάς είναι ένας επιθετικός που δύσκολα βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ψηλός, ταχύς επιθετικός που εκτελεί με τη μία και δεν περιορίζεται εύκολα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να φτάσει τις περσινές επιδόσεις στον Απόλλωνα αφού είναι άλλο το επίπεδο του Άρη, είναι, όμως, ένας πολύ ταλαντούχος επιθετικός. Αν στηριχθούν από την ομάδα τους και αυτός και ο Κύργιας θα ανταποκριθούν γιατί είναι και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Για τον τεχνικό του Άρη, Γιάννη Χατζηνικολάου: «Πρέπει να δοθεί χρόνος στο Χατζηνικολάου. Δεν γίνεται μια καινούργια ομάδα να μη της δίνεται ο χρόνος ώστε να αποκτήσει συνοχή και χημεία και οι ποδοσφαιρστές να προσαρμοστούν σε αυτό που ζητάει ο προπονητής. Πιστεύω πως ο Άρης μπορεί να έχει καλύτερη πορεία από πέρσι. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει δεν θα είναι όμως η περσινή ομάδα που θα παλέψει για τη σωτηρία».

To Top