Ο Κλοπ έμαθε μετά τον τελικό του Champions League ότι η οικογένειά του παγιδεύτηκε έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς»

Σε συνέντευξή του στην Telegraph, ο προπονητής της Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι η οικογένειά του είχε παγιδευτεί κοντά στο Stade de France κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League.
Σχεδόν δύο μήνες μετά τον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, τα γεγονότα στο «Σταντ Ντε Φρανς» είναι ακόμα στο μυαλό του κόσμου, με τον κόουτς των «reds» Γιούργκεν Κλοπ, να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην Telegraph, ότι το βράδυ της 28ης Μαΐου η οικογένειά του βρέθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν στα πέριξ του γαλλικού σταδίου.

Ειδικότερα, εκμυστηρεύτηκε ότι και η οικογένειά του είχε βρεθεί στη μέση του χάους που επικρατούσε γύρω από το γήπεδο που φιλοξένησε το μεγάλο και παιχνίδι με τον ίδιο να το μαθαίνει το επόμενο πρωί, μετά τον αγώνα. «Δεν το έμαθα πραγματικά μέχρι το επόμενο πρωί. Η οικογένειά μου δεν μου το είπε εκείνο το βράδυ. Υπάρχουν διάφορα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλήσουμε. Μερικά από αυτά, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μιλήσουμε γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα».

Η οικογένεια του Γερμανού κόουτς είχε προσπαθήσει να τον καθησυχάσει στέλνοντας ένα μήνυμα. «Δεν ήξερα πολλά πράγματα αμέσως μετά το παιχνίδι. Την κατάσταση εκτός γηπέδου, άκουσα από την οικογένειά μου γιατί ήταν στη μέση του χάους. Μου έστειλαν μήνυμα πριν τον αγώνα: “Είμαστε στο γήπεδο, καλή τύχη” Αλλά ήταν περίπου μισή ώρα μακριά από το γήπεδο», είπε ο Κλοπ.

To Top