Ο Ευθυμιόπουλος για τη συνεργασία με τη Ρόμα και την πρόκληση του μεγάλου φιλικού!

O υπεύθυνος οργανωτικού και ανάπτυξης της ΠΑΕ Άρης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Μάριος Ευθυμιοπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για το ποιος είναι ο ρόλος του στην ΠΑΕ, για το μεγάλο φιλικό με τη Ρόμα και το πώς σκοπεύει η διοίκηση να το εκμεταλλευτεί εμπορικά, για το μεταγραφικό σχεδιασμό και για τις διαπραγματεύσεις για το άρθρο 99.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στα ακριβή καθήκοντα του μέσα στην ΠΑΕ: «Ο Άρης είναι ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία. Κάθε ανώνυμη εταιρεία, έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο διοίκησης και ανάπτυξης όσον αφορά την εταιρική ταυτότητα, τα μηνύματα που βγαίνουν προς τα έξω και ό, τι αφορά τις διεθνείς σχέσεις και το μάρκετινγκ. Πάνω σε αυτά τα πλαίσια, κινούμαι ως συντονιστικό κλιμάκιο για να δείξουμε το νέο προφίλ της νέας διοίκησης του Άρη και τον Άρη που επιζητούμε τα επόμενα χρόνια».

 Για το ποιοι θέματα υπάρχουν που πρέπει να λύσει αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό στην ΠΑΕ, είπε: «Η κατάσταση στην Ελλάδα γενικά δεν είναι καλά. Όσον αφορά το διοικητικό και το οικονομικό. Κάτι ανάλογο γίνεται και σε μια διοίκηση. Υπάρχει μια καινούρια διοικητική μέριμνα την οποία δημιουργήσαμε και την κάνουμε σε συντονισμό με τις αποφάσεις; Του προέδρου, οι οποίες ήταν να ξανααναμορφώσουμε τον Άρη με ένα πιο ευέλικτο και προσιτό προς τους οπαδούς σχήμα.

Οπότε, χωριζόμαστε σε τμήματα. Το δικό μου αφορά την καθημερινότητα της ΠΑΕ. Είμαι υπεύθυνος για το πώς πρέπει να γίνεται η επικοινωνία μεταξύ γραφείου τύπου και Δ.Σ. ή γενικής διεύθυνσης ποδοσφαίρου και όπως καταλαβαίνετε, να παίρνονται θετικές αποφάσεις τις οποίες θα δει μετά ο πρόεδρος».

 Για το μεγάλο φιλικό της Παρασκευής με τη Ρόμα, σχολίασε: «Καταρχήν, σαν Αρειανός θα σας πω 1-0 ο Άρης. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας διοίκησης η οποία προσπαθεί με συγκεκριμένο τρόπο για να φέρει θετικά αποτελέσματα.

Δηλαδή, συνέβαλα και εγώ και οι υπόλοιποι για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας με τη Ρόμα, σε πολύ καλό κλίμα και σε συνεργασία με όλους τους υπευθύνους έχουμε καταφέρει να πετύχουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που πρέπει να παίζει και με τη Ρόμα, ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται.

 Για την ιδιαίτερη αναφορά της Ρόμα για τη συνεργασία της με τον Άρη τα τελευταία χρόνια, τόνισε: «Είναι στα πλαίσια της διοίκησης να θέλουμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις με μεγάλους συλλόγους όπως είναι η Ρόμα. Εμείς βρισκόμαστε σε μια ομάδα η οποία φτιάχνεται από την αρχή, γίνεται πολύ καλή δουλειά και στο αγωνιστικό. Αυτό φάνηκε από το χτεσινό φιλικό, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Θέλουμε να έχουμε μια ανοδική πορεία και προχωράμε σε ενέργειες που δεν κοινοποιούμε».

 

Για τις επόμενες ενέργειες που θα γίνουν για να εκμεταλλευτεί ο Άρης εμπορικά το φιλικό με τη Ρόμα, ανέφερε: «Υπάρχει η Άρης- εμπορική, υπάρχει η μπουτίκ της ΠΑΕ Άρης, υπάρχουν διάφορες κινήσεις που θα δείτε την ημέρα του αγώνα. Δε γνωρίζω κάτι ποιο συγκεκριμένο, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι από όλες τις απόψεις. Καλώ τον κόσμο στον γήπεδο, τους χρειαζόμαστε. Πρέπει να δείξει ότι είναι εδώ και μας στηρίζει».

 

Για το αν μπορεί να θεωρηθεί αυτό το φιλικό ως «διάλειμμα» για τον κόσμο του Άρη, με δεδομένα τα όσα έχει περάσει και περνάει τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, επεσήμανε: «Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Έχω μάθει να μιλάω για αυτό που παρέλαβα και από εκεί και πέρα. Ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και τα 100 χρόνια και θα τιμηθούν όλοι όσοι σχετίζονται με το παρελθόν του συλλόγου. Θα τιμηθούν όλοι, οι οπαδοί, ο λαός και όλοι όσοι έχουν συνεισφέρει».

 

Για το αν είναι επιφορτισμένος και με τα οικονομικά της ΠΑΕ, υπογράμμισε: «Όχι, δεν ασχολούμαι με τα οικονομικά της ΠΑΕ. Στόχος μου είναι να φέρω συγκεκριμένες συνεργασίες, χορηγίες με άτομα που δουλεύουν στο μάρκετινγκ, να αναδομήσω την ταυτότητα του Άρη στο επικοινωνιακό κομμάτι και να συντονίσουμε την Άρης- εμπορική. Να αναδομηθεί ένας Άρης που θα έχει πλεονάσματα και έσοδα. Δεν έχουμε σχέση με τις μεγάλες οικονομικές πηγές εσόδων και εξόδων».

 

Για το αν γνωρίζει σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για το άρθρο 99, σημείωσε: «Από όσο γνωρίζω, οι συζητήσεις πηγαίνουν πολύ καλά. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος σταθερός, δεν παίρνει αποφάσεις βεβιασμένες που δεν είναι οικονομικά κατοχυρωμένες. Έχουμε κινηθεί προς την κατεύθυνση να έχει η ομάδα αναπτυξιακή πορεία με την είσοδό της στο άρθρο 99, γιατί ο Άρης γίνεται μια προσιτή και ουσιαστική εταιρεία στη διοίκηση της και τα οικονομικά της».

 

Για την τοποθέτηση του κ. Μούτα ότι είναι «εγκληματική» ενέργεια η ανανέωση του Νταβίντ Αγκάνθο για τα επόμενα δύο χρόνια με κλειστό συμβόλαιο, είπε: «Ο καθένας έχει τη δική του ευθύνη για κάποια πράγματα. Σαν Δ.Σ., ο κ. Ευθυμιάδης είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτά τα θέματα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι έπρεπε να μείνει γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και έχει δεθεί με τον Άρη, αλλά έχει κάποια προβλήματα με τους τραυματισμούς. Ο κ. Μούτας είναι ο πλέον αρμόδιος για να γνωρίζει τι έχει γίνει σε αυτό το θέμα. Πρέπει  να ρωτήσετε τον ίδιο και τον κ. Ψηφίδη. Πρέπει να βοηθήσουμε τον Αγκάνθο να ξεπεράσει τα προβλήματα».

 

Για το αν έχει συζητήσει με τους υπόλοιπους για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, παρότι δεν είναι το πόστο του, ανέφερε: «Βεβαίως. Νομίζω ότι ο Άρης ενισχύεται μέρα με τη μέρα. Ο κ. Ευθυμιάδης και ο πρόεδρος έχουν καλύτερη εικόνα μαζί και με τους άλλους υπευθύνους. Εγώ βρίσκομαι για να βοηθήσω στην υλοποίηση της μεταγραφής μετέπειτα. Το κάνω με πλήρη γνώση, γιατί είναι αδύνατο να τα κάνει όλα ο πρόεδρος».

To Top