Μπαράζ επαφών στην Αθήνα με αντίπαλο τον χρόνο – Το μήνυμα: “Εφικτή η ειδική εκκαθάριση”, το μπαλάκι στους φορείς

Ο Γιώργος Γαλανός βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα και έχει σειρά επαφών με τους φορείς του ποδοσφαίρου, στελέχη της ΕΠΟ, αλλά και νομικούς, ενώ βρέθηκε και στο Υπουργείο Οικονομικών προσπαθώντας να διερευνήσει αν και κατά πόσο υπάρχουν οι πιθανότητες να μπει ο Άρης σε καθεστώς εκκαθάρισης και να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργεί η πίεση του χρόνου από τον “χαμένο Ιούλιο”!

Η αίσθηση είναι δεδομένη: υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες σύμφωνα με τις οποίες ο Άρης μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, αν αυτό τελικά αποφασίσουν οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ, αλλά έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος λόγω της κωλυσιεργίας της διοίκησης Στεφανίδη εδώ και τρεις μήνες!

Τα νέα από την Αθήνα και τις συναντήσεις με την Πέννυ Κονιτσιώτη, τη δικηγόρο που “έτρεξε” την ειδική εκκαθάριση της ΑΕΚ (υπήρξε ανοιχτή γραμμή με τους νομικούς του Γαλανού, τους Μαργαρίτη, Σιμόπουλο), την Ομοσπονδία, αλλά και τους επιτελείς του Υπουργείου Οικονομίας, δίνουν την αίσθηση ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός, αρκεί να υπάρχει αποφασιστικότητα της οικογένειας του Άρη και φυσικά των φορέων.

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, η “καυτή πατάτα” των εξελίξεων βρίσκεται στα χέρια ΠΑΕ-ΚΜΑ και κυρίως ΑΣ. Ο τελευταίος θα αποτελέσει και τον απόλυτο ρυθμιστή.

Ο Γαλανός αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ και θα επιδιώξει να έχει επαφές με τους φορείς του Άρη αλλά και τους οργανωμένους προκειμένου να ενημερώσει για τα όσα έγιναν στην πρωτεύουσα και να καθοριστούν οι αποφάσεις της “επόμενης μέρας”.

 

To Top