ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Όχι” του Φαμπιάνο σε πρόταση από την Αίγυπτο, σε αναμονή πάντα ο Άρης

Δέκα μέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, ο Άρης περιμένει ανάμεσα στα ανοιχτά θέματα την απόφαση για την παραμονή του Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες όπου και συνεχίζει τις διακοπές του. Είναι προφανές ότι προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο ακόμη αφού περιμένει ότι τις επόμενες μέρες θα έχει στα χέρια του προτάσεις από τις χώρες που μπορούν να του δώσουν τα χρήματα που ο ίδιος έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα.

Ο Άρης έχει ανεβάσει σημαντικά την προσφορά του ξεπερνώντας τις 500.000 ευρώ, την ώρα που ο Φαμπιάνο παίζει τα ρέστα του για ένα “τελευταίο” συμβόλαιο με αποδοχές που αγγίζουν τις 700.000 ευρώ. Οι εκπρόσωποί του έχουν εξουσιοδοτήσει ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε τέσσερα πρωταθλήματα (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ και Ντουμπάι) και αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει σύντομα πρόταση.

Το τελευταίο διάστημα πάντως δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από ομάδα της Αιγύπτου, αλλά την απέρριψε αφού δεν τον ελκύει η προοπτική εκεί. Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης είναι σε αναμονή, έδειξε πόσο θέλει να παραμείνει ο Φαμπιάνο και ο λόγος τώρα είναι στον Βραζιλιάνο.

 

To Top