Όσκαρ ηθοποιίας και υποκρισίας!

Αυτό κι αν είναι υποκρισία. Ο Ολυμπιακός φωνάζει για πέναλτι που δεν του δόθηκε με την Ξάνθη! Ποιος; Ο Ολυμπιακός; Η ομάδα, όπως και κάποιες άλλες ευνοημένες, που «παίρνουν» δέκα σφυρίγματα σε κάθε αγώνα, πέναλτι πραγματικά ή… αόρατα με το τσουβάλι, με… προίκα δεκάδες κασέτες με ζωηρούς διαλόγους παραγόντων της στα… περίεργα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος φωνάζει επίσημα για ένα πέναλτι που ενδεχομένως δεν του δόθηκε στα τρία χρόνια. Την ίδια ώρα, ο Άρης φωνάζει γιατί του δόθηκε… ένα πέναλτι ανά χρόνο, όταν υπάρχουν σωρεία άδικων αποφάσεων εις βάρος του. Κανενός υπεύθυνου το αυτό δεν ιδρώνει όμως.

Το αστείο της ιστορίας είναι ότι ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για “σφαγή” του Ολυμπιακού στην Ξάνθη από τη διαιτησία και συμπλήρωσε πως “για όλα φταίει ο Πιλάβιος και η ΚΕΔ που θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους”! Τώρα ανακάλυψαν τον ρόλο του Πιλάβιου; Ήμαρτον, τι άλλο θα διαβάσουμε… Για την ιστορία σας παραθέτουμε την αλήστου μνήμης δήλωση του… αδικημένου παράγοντα του Ολυμπιακού, ο οποίος διεκδικεί Όσκαρ ηθοποιίας και υποκρίσιας:

«Ο Ολυμπιακός όπως έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα έτσι έχει μάθει και να χάνει. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που δεν φταίει σε τίποτα για το σημερινό έγκλημα κατά του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το 7ο συνεχόμενο έγκλημα.

Για όλα φταίει ο Πιλάβιος και η ΚΕΔ που θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους. Ο κ. Μαρινάκης δεν αξίζει να επενδύει τα λεφτά του σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί επενδύοντας στον Ολυμπιακό αναβαθμίζει και όλο αυτό το πρωτάθλημα. Ας τα δίνει στους απόρους καλύτερα».

To Top