ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλη η προσοχή στον αγώνα με την ΑΕΚ, ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία

Ο Άρης έχει αφήσει πίσω του την ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ, τη δεύτερη συνεχόμενη στο EuroCup και έχει στραφεί αποκλειστικά στον αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την πρεμιέρα της Greek Basketball League.

Οι κιτρινόμαυροι δεν βρίσκονται ακόμη στο επίπεδο ετοιμότητας, που θέλουν, έχουν σημαντικές απουσίες (Λαζέφσκι, Χοτζ), αλλά θα πρέπει να εστιάσουν στο πως θα μπουν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα, κατακτώντας την πρώτη τους φετινή νίκη σε επίσημο αγώνα. Όπως τόνισε μετά τον αγώνα με την Τουρκ ο Γιάννης Καστρίτης: “Ειλικρινά τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Ήταν αρκετά στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι με το τέλος του παιχνιδιού. Είναι το σημείο ακριβώς που δεν πρέπει να νιώθουμε στεναχώρια, πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι  και να αξιολογούμε τις καταστάσεις. Να εμφανιστούμε στην επόμενη προπόνηση και στο επόμενο παιχνίδι ακόμα πιο αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε την νίκη”.

Όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς τον Αμερικανό φόργουορντ και τον γκαρντ από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, αλλά είναι πιθανό να έχουν στη σύνθεσή τους για πρώτη φορά τον Ράλι Άλκινς. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα.

To Top