ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα ανοικτά για τον φορ, τρεις μέρες για να αποφασίσει

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν, τρία πιο συγκεκριμένα για να πέσει η αυλαία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και να ξεκαθαρίσει -σε μεγάλο βαθμό- το τοπίο του φετινού ρόστερ του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι, που έχουν κάνει οκτώ προσθήκες και διατήρησαν στη σύνθεσή τους τον Φαμπιάνο, έχουν περιθώριο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (11/09) για περαιτέρω κινήσεις, πριν ανοίξει το παράθυρο των ελεύθερων και των σαφώς λιγότερων διαθέσιμων επιλογών στην αγορά.

Το ενδεχόμενο ακόμη μιας μεταγραφής φαντάζει ολοένα πιο δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Ο Άρης έχει ανοικτές τις… κεραίες του στην αγορά για το ενδεχόμενο ακόμη μιας προσθήκης, με προτεραιότητα στην κορυφή της επίθεσης και την οποία κίνηση για τα χαφ να έπεται.

Πρόκειται για την μοναδική θέση, στην οποία η ομάδα δεν έχει το βάθος των επιλογών, που τις υπόλοιπες. Ο Μορόν είναι ο παίκτης που ξεκινά βασικός και ο Σαμόρα, αυτός που τον αντικαθιστά τις περισσότερες φορές. Υπό προϋποθέσεις οι κιτρινόμαυροι δεν θα έλεγαν όχι σε μια ακόμη κίνηση, με την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Αραούχο να έχει συζητηθεί.

Αν δεν γίνει κάποια κίνηση μέχρι μεθαύριο το βράδυ τότε ο Άρης πιθανότατα θα πορευθεί με το υπάρχον ρόστερ και θα περιμένει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να κάνει τις οποίες διορθωτικές κινήσεις χρειαστεί.

 

To Top