ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς Ρόβα, Μπαϊμάκη η σημερινή προπόνηση

Για μία ακόμα μέρος οι Βασίλης Ρόβας και Πέτρος Μπαϊμάκης δεν προπονήθηκαν μαζί με τους συμπαίκτες τους στην απογευματινή προπόνηση, ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ενημέρωσε επίσημα για το αυριανό φιλικό με τον Αιγινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Μετά τη σημερινή απόφαση της ΕΠΟ για νέα μετάθεση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατά μια εβδομάδα, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων, οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα για την ομάδα μας.

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο (06/02), τον Αιγινιακό. Το παιχνίδι με την ομάδα της Πιερίας (συμμετέχει στο 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας) θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Κατά τα άλλα, απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Για μια ακόμη μέρα τόσο ο Βασίλης Ρόβας (ενοχλήσεις στη μέση) όσο και ο Πέτρος Μπαϊμάκης (φλεγμονοπάθεια στη δεξιά ωμοπλάτη) δεν συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα».

To Top