ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Μάντζιο και με έξι διαθέσιμους παίκτες ο Άρης εάν ισχύσει η ποινή-εξόντωσης συν τους “μικρούς” της Κ19

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν όσοι παίκτες ήταν στην αποστολή του Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, για το θέμα των μεταλλίων.

Οι κιτρινόμαυροι θα ασκήσουν έφεση για την απόφαση σκάνδαλο, αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αν «παραμείνει» η συγκεκριμένη ποινή θα κινδυνεύουν να παίξουν με νεαρούς στα αντίστοιχα πρώτα επίσημα ματς του επόμενου πρωταθλήματος, αφού θα «ξεμείνουν» από ποδοσφαιριστές.

Οι «εκλεκτοί» του Πανθεσσαλικού ήταν οι εξής: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μορόν, Χουτεσιώτης, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Αγοραστός, Βερστράτε, Φετφατζίδης, Ανσαριφάρντ και Φεράρι.

Εξ’ αυτών οι Φαμπιάνο, Βερστράτε, Ανσαριφάρντ, Χουτεσιώτης δεν είναι στον Άρη.

Στην προετοιμασία παίρνουν μέρος οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Κυριαζής, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Πάρντο, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός, οι νεαροί από την Κ19 Κουτρουλίδης (τερματοφύλακας), Σεβαστίδης (αμυντικός), Χαρούπας (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος), Καραμανλής (επιθετικός), ενώ τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί ο Σαμόρα.

Αυτό σημαίνει πως εάν δεν αλλάξει κάτι στην εφέσεων, από τους παίκτες που συμμετέχουν τώρα στην προετοιμασία του Αρη σήμερα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι Κυριαζής, Φατόρε, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Πάρντο, Σαβέριο.

Οι νεαροί Κουτρουλίδης (τερματοφύλακας), Σεβαστίδης (αμυντικός), Χαρούπας (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος), Καραμανλής (επιθετικός), θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο εφόσον υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο, όπως και όποιος άλλος παίκτης ανήκει ήδη στην Κ19 του Άρη.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν φυσικά «συν» φυσικά όποιοι αποκτηθούν στην πορεία.

Επίσης εάν ισχύσει η ποινή ούτε ο Άκης Μάντζιος θα έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο τις δυο πρώτες αγωνιστικές!

To Top