Χωρίς εκπλήξεις και με Διούδη οι 18 εκλεκτοί του Μασάδο

Χωρίς θεαματικές εκπλήξεις, μετρημένα είναι άλλωστε τα «κουκιά», ο Μανουέλ Μασάδο ανακοίνωσε τους 18 εκλεκτούς του, για την αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ. Η προετοιμασία των κίτρινων ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση για τον αγώνα του Σαββάτου με την κρητική ομάδα.

Ο Πορτογάλος προπονητής επανέφερε στην αποστολή τον Διούδη, αντί του τιμωρημένου Σηφάκη και του Γιακούποβιτς… Στη συνέχεια ο Μανουέλ Μασάδο ανακοίνωσε την αποστολή. στην οποία μετέχουν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές:

Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Καζναφέρης, Τσουκάνης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Πρίττας, Παπαζαχαρίας,Καπετάνος, Ούμπιντες, Ακόστα, Σολτάνι, Καστίγιο, Κανούλας, Γιαννιώτας.

Εκτός αποστολής εκτός από τον τιμωρημένο Σηφάκη, έμειναν οι τραυματίες Μίσελ, Τριανταφυλλάκος και Παπαστεριανός και ο Τόχα, ο οποίος προφανώς δεν υπολογίζεται μετά την προσφυγή που κατέθεσε.

Ο Μανουέλ Μασάδο μίλησε νωρίς το μεσημέρι για τη σημασία του αγώνα, στέλνοντας το σύνθημα της νίκης, όχι μόνο κόντρα στον ΟΦΗ. Επίσης, αναφέρθηκε στην εμφάνιση, αλλά και τις επιλογές στη συνάντηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ενώ κατέθεσε την δική του άποψη για το εάν έχει τύχη ο Άρης στην υπόθεση της ευρωπαϊκής εξόδου.

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top