Σχέδιο κατά του Άρη θεωρεί ότι υπάρχει και βρίσκεται σε εξέλιξη ο πρώην ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος.
Σε δηλώσεις που έκανε στο Yellow Radio 101,7 FM με αφορμή την επιστολή κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας για την απόφαση του -6 βαθμών είπε: “Παλιοί ποδοσφαιριστές, παράγοντες και επιχειρηματίες που έβαλαν λεφτά στον Άρη και δεν έβγαλαν, και πολιτικά πρόσωπα όπως ο δήμαρχος Πανοράματος, κ. Καϊτετζίδης αλλά και ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Θα ήταν αρκετά περισσότεροι υπογράφοντες αν υπήρχε περισσότερος χρόνος. Εκδικάστηκε η υπόθεση και περιμένουμε την απόφαση. Θέλω να ελπίζω ότι έστω και την τελευταία στιγμή τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ θα συναισθανθούν το ολίσθημα στο οποίο υποκύπτουν.
Εμείς δεν σχολιάζουμε την ουσία, σχολιάζουμε ότι ήταν μία απλή υπόθεση που έφτασε στην δεοντολογία τον Φεβρουάριο του 2020 και θα μπορούσε να εκδικαστεί άμεσα. Μάλιστα ακόμη και με το -6 δεν θα άλλαζε κάτι εκείνη την χρονιά, αλλά το άφησαν το πράγμα.
Το να κάνεις 1,5 χρόνο να πάρεις απόφαση ξεπερνάει κάθε όριο, ήταν ένα πιστόλι που το κρύβουν στο συρτάρι.
Και φέτος πάλι με το -6 δεν θα απέκλειαν τον Άρη από την Ευρώπη, και επομένως καθυστέρησαν τις διαδικασίες ώστε το -6 να είναι σαν δαμόκλειος σπάθη στην νέα περίοδο”.
Για το αν υπάρχει σχέδιο κατά του Άρη: “Προκύπτει από τα γεγονότα ότι υπάρχει σχέδιο κατά του Άρη. Στην Super League 2 θα είναι τέσσερις β’ ομάδες, αλλά δεν θα βρίσκεται ο τρίτος της βαθμολογίας αλλά θα βρίσκονται ο τέταρτος και ο πέμπτος.
Όταν άλλη ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης απειλήθηκε με υποβιβασμό υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από πλευρά βουλευτών, αυτήν την στιγμή εγώ δεν βλέπω κάτι”.
Για την κουβέντα περί εμβολίου και υποχρεωτικότητας: “Δεν πρέπει να δραματοποιούμε την κατάσταση, δεν είναι υποχρεωτικότητα, υποχρεωτικότητα θα ήταν αν είχαμε ποινικές κυρώσεις. Έχουμε υπό προϋποθέσεις αναστολή εργασίας για εργαζόμενους που έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο.
Θα έπρεπε θεωρώ να υπάρχει ένα επίδομα ανεργίας ή επίδομα ελάχιστου εισοδήματος. Θα βοηθούσε πολύ αν και το κράτος θέσπιζε κάποιες προβλέψεις για το τι θα γίνει σε περίπτωση παρενεργειών από το εμβόλιο. Να πει ο νομοθέτης ότι το ΕΣΥ θα αναλάβει την νοσηλεία όσων έχουν παρενέργειες, αλλά και μία αποζημίωση σε περίπτωση που χάσει κάποιος την ζωή του, που είναι βέβαια πολύ σπάνιο”.