Χρήστου: «Μακάρι να αποτελέσω έμπνευση για τους νέους αθλητές»

Ο Απόστολος Χρήστου ζει το δικό του όνειρο με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο 28χρονος κολυμβητής, που έχει επιστρέψει από τη γαλλική πρωτεύουσα και βρίσκεται στην περίοδο των διακοπών, με ανάρτησή του στο social media περιγράφει πώς ζει αυτή την επιτυχία, την οποία αφιέρωσε σε όλους τους Έλληνες, αναφέρεται στους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθειά του, και ευχήθηκε αυτό το μετάλλιο να αποτελέσει έμπνευση για τα νέα παιδιά.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Απόστολος Χρήστου

«Πέρασαν δέκα μέρες από την πιο σημαντική στιγμή της αθλητικής μου πορείας. Από μικρός είχα ένα όνειρο, να κάνω όλη την Ελλάδα περήφανη. Η αγάπη σας και η αναγνωρισιμότητα που έχω λάβει τις τελευταίες μέρες με έκαναν να αντιληφθώ λίγο παραπάνω τι έχει συμβεί.

Αυτή μου η επιτυχία είναι πρωτίστως αφιερωμένη στην Ελλάδα, τους Έλληνες, τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κολύμβηση! Τιμώ το εθνόσημο και οι Έλληνες με τιμούν με τη στήριξη και την αγάπη τους.
Ευελπιστώ αυτή η διάκριση να φέρει πιο πολλά παιδιά στις πισίνες, να αγαπήσουν το άθλημα που ακολουθώ πιστά και να αποτελέσουν πρεσβευτές του υγιούς αθλητισμού με τα ελληνικά χρώματα.

Μακάρι να αποτελέσω έμπνευση για τους νέους αθλητές για να θυμούνται πάντα ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε, να μην εγκαταλείπουμε ποτέ την προσπάθεια που κάνουμε και να πιστεύουμε στον εαυτό μας όχι μόνο στον αθλητισμό άλλα και στη ζωή γενικότερα!

To Top