Χαριστέας: «Τα ελληνόπουλα του Άρη και η απόφαση για Αστέρα»

Αλλιώς ονειρευόταν την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Άγγελος Χαριστέας κι αλλιώς του ήρθαν τα πράγματα. Ο έμπειρος επιθετικός, σχεδόν αηδιασμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν βλέπει την ώρα να… ξενιτευτεί ξανά προκειμένου να βρει την ηρεμία του. Σχολίασε παράλληλα τα ελληνόπουλα του Άρη…

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 

«Δεν μπορώ με τίποτα να προσαρμοστώ και σκέφτομαι πως θα τελειώσω το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να μείνω άλλο. Το συζητώ εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω την καριέρα μου σ’ αυτή τη χώρα. Η Ελλάδα με «έπνιξε».

Στο εξωτερικό είδα πως είναι το αληθινό ποδόσφαιρο» τόνισε ο έμπειρος επιθετικός στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και πρόσθεσε: «Αυτό που μου άρεσε στη χθεσινή αναμέτρηση, είναι ότι είδα πολλά ελληνόπουλα να παίζουν στον Άρη. Το γεγονός τούτο, είναι και η μόνη ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει κάτι στο άμεσο μέλλον για το ποδόσφαιρο της χώρας μας, ο Χαριστέας υπογράμμισε ότι… «εάν θέλαμε να το αλλάξουμε, θα το είχαμε αλλάξει ήδη. Εγώ πιστεύω ότι κάποιοι βολεύονται με την κατάσταση που επικρατεί και γι’ αυτό δεν κάνουν τίποτα για να την αλλάξουν».

Ο έμπειρος επιθετικός πήρε θέση και για την απόφαση που βγήκε, λίγες μόνο ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Άρη, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της πρώην ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης: «Τέτοιου είδους αποφάσεις, επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Ωστόσο, έτσι όπως μπήκαμε εμείς στο παιχνίδι, δύσκολα θα μπορούσε να μας κερδίσει ο Άρης. Έχω την εντύπωση ότι η απόφαση ήρθε σε δεύτερη μοίρα, αλλά κακώς βγήκε λίγες ώρες πριν αναμέτρησή. Είπαμε όμως, στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει ανοργανωσιά».

 

 

 

To Top