Χαμόγελα από την μαγνητική του Ντάνιελ

Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο και για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός ως γνωστό βρίσκεται στα… πιτς λόγω φλεγμονής στη φτέρνα. Σήμερα όμως είδε… φως στο τούνελ.

Ο 28χρονος στράικερ υποβλήθηκε σήμερα σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε πως η φλεγμονή, έχει αποχωρήσει αισθητά. Έτσι κι αφού είχε γίνει γνωστό νωρίτερα πως ο επιθετικός του Άρη θα έμπαινε αύριο σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ήρθε κι αυτή η είδηση η οποία τον έκανε ουσιαστικά να νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί!

Ο φορ του Άρη παραδέχεται ότι δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στη δράση, αφού ήταν ηλίου φαεινότερο πως μετά τον τραυματισμό του τις τελευταίες ημέρες είχε πέσει και ψυχολογικά, μην μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Σάκης Τσιώλης λογικά θα έχει ακόμη έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, έχοντας πλέον δύο επιθετικούς (υπάρχει και ο Γιάκομπ) και θα πρέπει να κάνει πάρει απόφαση ποιον θα έχει βασικό, στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Βέβαια είναι ακόμη νωρίς, όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή τα διλήμματα αναμένεται αν είναι πολλά για τον Έλληνα προπονητή, μιας και το ρόστερ έχει όπως ο ίδιος τόνισε (μετά τη συνέντευξη Τύπου με την Ξάνθη), τουλάχιστον 22 ισάξιους ποδοσφαιριστές.

To Top