Χαμηλοί τόνοι και αναμονή-προσμονή για το ταξίδι στην Ελβετία

Σε κατάσταση αναμονής, χαμηλών τόνων και συγκρατημένης αισιοδοξίας βρίσκονται στον Άρη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ και την αποκάλυψη ότι υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, ικανό να δρομολογήσει μια νέα σελίδα για τον σύλλογο.

Όπως είναι γνωστό, η κίτρινη ΠΑΕ με επιστολή της προς την Λέσχη Φίλων ζήτησε τη Δευτέρα και πέτυχε αναβολή της γενικής συνέλευσης της 6ης Φεβρουαρίου, προκειμένου να δρομολογηθεί σε μια ουσιαστική βάση το θέμα που προέκυψε με την ύπαρξη ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών (φέρεται να υπάρχουν δυο εταιρίες…) να επενδύσουν στον σύλλογο… 

Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες και δεν δίνουν τη δυνατότητα να… ψηλαφίσει κάποιος την υπόθεση με ακρίβεια, η οποία μεν δίνει ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, αλλά κινείται περισσότερο στο πεδίο της προσμονής και αναμονής, όσο επικρατεί πέπλο μυστηρίου.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, με τα ελάχιστα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί είναι ότι ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης θα μεταβεί στο εξωτερικό, με πιο πιθανό προορισμό την Ελβετία (Γενεύη…) συνοδευόμενος το πιθανότερο από τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Κόντη, προκειμένου να προχωρήσει σε πιο ουσιαστικό στάδιο τις επαφές με τους υποψήφιους χορηγούς ή επενδυτές (δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα το θέμα) και στη συνέχεια να έχει απαραίτητο υλικό για να ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και ολοκληρωμένα αυτοί την Λέσχη Φίλων Άρη.

Το ταξίδι αναμένεται να γίνει μέσα στο 48ωρο που διανύουμε, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες. Ας μην ξεχνάμε την περιβόητη πια «ρήτρα εμπιστευτικότητας», η οποία φτάνει το 1.000.000 ευρώ!
Σε κάθε περίπτωση, στην Αλκμήνης εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, ενώ αποφεύγουν να ανοίξουν περισσότερο τα χαρτιά τους, ούτε να μπουν στη διαδικασία των ατέρμονων συζητήσεων και της παραφιλολογίας. Όπως, όμως σημειώνουν όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Το… τοπίο θα ξεκαθαρίσει είτε θετικά είτε αρνητικά. Εάν, δηλαδή, το επενδυτικό-χορηγικό ενδιαφέρον θα γίνει πράξη ή θα αποτελέσει μια χαμένη ευκαιρία.
Σε ότι αφορά τον ρόλο της Λέσχης υπενθυμίζουμε κάποια βασικά σημεία της υπόθεσης και του ρόλου της:

1.
 Η Λέσχη θα κληθεί να αποφασίσει τι ακριβώς θα ζητήσει από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, τι θέλει και τι περιμένει να φέρει προς συμφέρον του συλλόγου. Η Λέσχη είναι αυτή που αποφασίσει πώς θα δράσει το δ.σ. της ΠΑΕ, έχοντας ήδη δώσει τη σχετική εντολή για διοίκηση από το περασμένο καλοκαίρι.

2. Να αποφασίσει εάν τα αποτελέσματα των όσων έχει σημειώσει η ΠΑΕ (χορηγία, επενδυτικό ενδιαφέρον κτλ) ικανοποιούν τον φορέα, ώστε να ανάψει ή όχι το πράσινο φως και να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.
Σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζεται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης ότι όλες οι ενέργειες θα γίνουν κάτω από απόλυτη διαφάνεια.

Μέχρι τα τελικά αποτελέσματα υπομονή…

To Top