Χέρμπερτ: «Ήμουν σε ψυχιατρική κλινική, δεν θα ήθελα να το βιώσω ξανά»

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο Γκόρντον Χέρμπερτ μιλώντας ανοιχτά για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά και το πρόβλημα του αλκοολισμού.

Ο 65χρονος τεχνικός σε συνέντευξη για ένα βιβλίο με τίτλο “The boys gave me back my life“. Αναφέρθηκε στον αλκοολισμό αλλά και στα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια.

«Ήμουν σε ένα σημείο που δεν θα ήθελα να το βιώσω ξανά. Πάλεψα για 6 χρόνια με αυτό. Δεν μπορούσα να καταλάβω ούτε το πως κατέληξα σε αυτό. Η χειρότερη στιγμή ήταν ένα προπονητικό camp στην Τσεχία. Δεν τα κατάφερα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω.

Μετά από αυτό ήμουν σε ψυχιατρική κλινική για δύο εβδομάδες. Παίκτες όπως ο Μο Βάγκνερ έχουν ήδη κάνει θετικά σχόλια για εμένα σε τουρνουά όπου έδειξα τα συναισθήματά μου. Τώρα που ξέρουν την ιστορία μου μπορούν να το εκτιμήσουν διαφορετικά. Είπα χρειάζομαι βοήθεια. Μία τόσο απλή πρόταση, αλλά τόσο σκληρή για να μπορέσεις να την ξεστομίσεις. Κι αυτό εξαιτίας της ντροπής που νιώθεις και αυτής της ‘ψεύτικης’ υπερηφάνειας»

To Top