Φόβοι χειρουργείου για Μίσελ, απών με ΟΦΗ ο Τριανταφυλλάκος

Σε τρεις εβδομάδες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Μίσελ Γκαρμπίνι, ο οποίος ενδέχεται στην συνέχεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς, όπως αποκάλυψε ο γιατρός της ΠΑΕ Άρης, Βαγγέλης Πανταζής. Παράλληλα, εξήγησε για ποιο λόγο ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος θα λείψει και από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Μίσελ, που ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα για δέκα μέρες και σε περίπου τρεις εβδομάδες θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Εφόσον αισθανθεί και πάλι ενοχλήσεις, τότε θα μπει στο χειρουργείο, προκειμένου να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα, το οποίο προήλθε από την καταπόνηση, αφού μέχρι την περασμένη εβδομάδα είχε συμμετάσχει σε όλα τα παιχνίδια από το ξεκίνημα της περιόδου.

«Εφόσον ο Άρης μπει στα πλέι οφ, ο Μίσελ θα προλάβει να είναι έτοιμος να παίξει, ακόμα κι αν χειρουργηθεί στις αρχές Απριλίου. Ο τραυματισμός του προήλθε από την καταπόνηση», εξήγησε ο Βαγγέλης Πανταζής, που φιλοξενήθηκε στον «Άρης FM 92.8».

Παράλληλα, ο γιατρός της ομάδας τόνισε ότι ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο: «Ο Τριανταφυλλάκος είχε υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Πλέον τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά εξακολουθεί να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στα χτυπήματα της μπάλας, στις πάσες και τα σουτ. Γι’ αυτό θα συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα και θα μπει στις κανονικές προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα, όταν πλέον θα είναι τελείως καλά».

Σε τρεις εβδομάδες υπολογίζεται η επιστροφή του Μανώλη Παπαστεριανού, ο οποίος χτύπησε στο ίδιο γόνατο στο φιλικό με τη Λίτεξ, επιβαρύνθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί ζημιά και στο χόνδρο. Ο 25χρονος μέσος ακολουθεί θεραπείες και αναμένεται να επανέλθει στη δράση στις αρχές Απριλίου.

Τέλος, ο κ. Πανταζής μίλησε για την κατάσταση του Νέρι Καστίγιο, η οποία δεν εμπνέει καμία ανησυχία: «Ο Καστίγιο είχε λίγο υγρό στο γόνατο και ακολουθεί θεραπείες παράλληλα με τις προπονήσεις, αλλά πάει καλά και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή για τον ΟΦΗ».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top