Φραστικό επεισόδιο Στεφανίδη-Γαλανού! “Μας κοροϊδεύεις…” – “Υπάρχουν χρήματα, θα περιμένω μέχρι 23 Ιουνίου”

Άναψαν τα… αίματα κατά την διάρκεια της παρουσίασης της πρότασης του Γαλανού για την ΠΑΕ. Ο Πάνος Στεφανίδης πήρε τον λόγο και υποστήριξε ότι κοροϊδεύει τους πάντες στην αίθουσα με την πρόταση του! «Μου θυμίζεις τον Κούγια” του είπε κάποια στιγμή χαρακτηριστικά!

Αρχικά, ο Γαλανός από το βήμα είπε: «Αυτοί που διοικούν από το 2004 και μετά, με έκαναν να μην είμαι κοντά στη μεγάλη μου αγάπη. Δε γίνεται να μπαίνει ο πρόεδρος του Άρη με φουσκωτούς στο γήπεδο. Έχουμε όσα χρήματα χρειάζονται. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί, με θλίβει. Η πρόταση μου είναι μέχρι τα τέλη του μήνα, ο χρόνος στενεύει. Θέλω δίπλα μου άφθαρτους ανθρώπους. Πρόταση μου είναι και νομικά να υπάρχει επιτροπή που θα ελέγχει τον Άρη».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, πρόσθεσε: «Όραμα μου είναι το 2016 ο Άρης να είναι στην Α” Εθνική. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί, θα δώσω όσα χρήματα χρειάζονται για να συμβεί αυτό. Δεν έχω καμία απαίτηση από τον Άρη. Έχω μια εταιρία που έχει 2,5 εκατομμύρια ευρώ κέρδη, εν μέσω μιας Ελλάδας που καταρρέι».

Σχετικά με το πως μπορεί να διασφαλίσει τα χρήματα του αν ανέβει η ομάδα στη Β” Εθνική, επισημαίνει: «Θα το δούμε αυτό. Θα το λύσουμε. Μπορεί και να χάσω τα λεφτά μου. Εγώ δεν πρόκειται να κάτσω ούτε μια ώρα παραπάνω αν ο κόσμος με βρίζει και δε με θέλει».

Σε αυτό το σημείο έκανε φραστική επίθεση ο Στεφανίδης στον Γαλανό: «Δε θέλουμε λεφτά. Είσαι ανήθικος, ήρθες εδώ και μας κοροϊδεύεις. Φέρε επιστολή από την τράπεζά σου ότι είσαι αξιόχρεος επενδυτής, δώσε μας πέντε εργάσιμες μέρες να προχωρήσουμε στην κατάθεση του 106ια με τους νομικούς και πάρε την ΠΑΕ χωρίς ευρώ».

Ο Γαλανός, από την πλευρά του απάντησε πως θα τον κρίνει μόνο ο λαός και δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να μιλήσει με ανθρώπους, οι οποίοι έχουν κάνει κακό στον Άρη στο παρελθόν. «Η πρόταση μου ισχύει μέχρι τις 23 Ιουνίου. Δεν θέλω να κάνω κακό στον Άρη. Μακάρι να βρεθεί επενδυτής, εγώ θα είμαι δίπλα του».

Σε ερώτηση για την προηγούμενη επένδυση του στον χώρο του αθλητισμού για λογαριασμό του Ηρακλή, ο Γαλανός τόνισε: «Η ιστορία με τον Ηρακλή έχει τελειώσει. Θεωρώ ως κακόβουλη μία ερώτηση τέτοια. Δεν υπάρχει Ηρακλής για μένα».

Παράλληλα, εμφανίσθηκε βέβαιος πως θα βρεθούν οι δύο εκκαθαριστές που απαιτούνται σε περίπτωση που θα αγωνιστεί η ομάδα στην Γ΄ Εθνική: «Εχουμε βρει τον έναν και θα βρω σύντομα και τον άλλον. Δεν αποκλείω να είμαι κι εγώ ο ίδιος».

«Δεν έχω απαιτήσεις από τον Άρη, Θα βάλω όσα λεφτά χρειαστούν. Μπορεί να χρειαστούν και 2 εκατομμύρια. Δεν θέλω τίποτα από τον Άρη. Δεν είπα ότι θέλω τον Άρη στην Γ΄Εθνική. Αν υπάρχει τρόπος να αγωνιστεί η ομάδα στη Β΄Εθνική θα είμαι εκεί να στηρίξω την προσπάθεια αλλά με άλλον στο τιμόνι», ήταν η απάντηση του σε ερώτηση μέλους σχετικά με το τι εγγυήσεις ζητά από τον Άρη και το αν επιθυμεί η ομάδα να παίξει στη Γ΄Εθνική και όχι στη Β΄ Εθνική.

Προανήγγειλε μάλιστα συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή στις 19:30 στο ξενοδοχείο Hyatt.

To Top