ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φουλάρει ο Άρης για Βόλο, δύσκολο για… αλλαγές, χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας ο Σάσα

Η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο συνεχίζεται και από σήμερα μπαίνει στο καθοριστικό 48ωρο σε ότι αφορά τα πλάνα και τις σκέψεις του Άκη Μάντζιου. ξεκίνησε από χθες, με την κιτρινόμαυρη ομάδα να ανεβάζει ρυθμούς…

Επί της ουσίας δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, μια και ο Άκης Μάντζιος είδε την Τρίτη τόσο το Δημήτρη Μάνο να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά την απουσία του από το ματς με την ΑΕΚ λόγω ίωσης, όσο χθες τον Λούμορ να φωνάζει παρών.

Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Άρη είναι και σήμερα το πρωί στο Νέο Ρύσιο, με το τεχνικό τιμ να μπαίνει πιο ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής.

Στις πρώτες σκέψεις του κιτρινόμαυρου τεχνικού είναι και το ενδεχόμενο να διαφοροποιήσει ελάχιστα την ενδεκάδα που είδαμε με την ΑΕΚ. Το πιο πιθανό είναι να μην γίνουν συνολικά αλλαγές, όμως είναι ανοιχτό να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας ο Λούκας Σάσα.

Στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ ο Βραζιλιάνος μπήκε σαν αλλαγή και άμεσα προσαρμόστηκε σ’ αυτά που τους ζήτησε ο προπονητής του, παίζοντας μάλιστα από ένα σημείο και μετά μόνος του στα χαφ. Μπορεί να έχασε τη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του στο τέλος για να ισοφαρίσει, αλλά σε γενικές γραμμές ικανοποίησε. Αυτή τη στιγμή το βασικό δίδυμο στα χαφ στα τρία τελευταία παιχνίδια είναι αυτό των Τζέγκο-Ντιαγέ, αλλά αν ο 31χρονος Βραζιλιάνος έδειξε πράγματα και δεν αποκλείεται την Κυριακή να χτυπήσει και πάλι την… πόρτα της ενδεκάδας.

To Top