«Φοβάται να πανηγυρίσει ο Λουκάκου, του έχει γίνει εφιάλτης το VAR»

Ο Ζερεμί Ντοκού μιλώντας για τον Λουκάκου και για το γεγονός ότι του έχουν ακυρωθεί τρία γκολ σε δύο παιχνίδια στο Euro, τονίζοντας ότι πλέον… φοβάται να πανηγυρίσει.

Το Βέλγιο το βράδυ του Σαββάτου (22/6) πήρε μια πειστική νίκη απέναντι στη Ρουμανία με 2-0 και μπήκε σε τροχιά πρόκρισης. Τα γκολ τα έβαλαν οι Τίλεμανς και Ντε Μπρόινε, ενώ ο Λουκάκου είδε ένα τέρμα του να ακυρώνεται.

Ο επιθετικός της Ρόμα πήρε μια κάθετη από τον Ντε Μπρόινε και την αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας ένα ωραίο πλασέ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο ήταν για μισό παπούτσι μπροστά από τον αμυντικό και το γκολ του δεν μέτρησε.

Η κουβέντα λοιπόν που έχει ξεκινήσει γύρω από τον Βέλγο φορ είναι μεγάλη με κάποιους να λένε ότι είναι άτυχος, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως δεν μπορεί να κρατηθεί πίσω από τους αμυντικούς.

Ο εξτρέμ του Βελγίου και της Μάντσεστερ Σίτι, Ζερεμί Ντοκού, κλήθηκε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του. Πιο αναλυτικά, ο διεθνής εξτρέμ αναφέρθηκε στον Λουκάκου λέγοντας χιουμοριστικά ότι πλέον φοβάται να πανηγυρίσει, αφού το VAR μπορεί να του ακυρώσει το τέρμα.

To Top