Φιλικό… πέρασμα (1-4) από τον Βόλο για τον ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Άρη (video)

Με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να «καθαρίζει» πίσω και τους μεσοεπιθετικούς να σκοράρουν μπροστά, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο κερδίζοντας με 4-1 τον Βόλο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Ο Κροάτης τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι του Όμρι Άλτμαν μόλις στο 3ο λεπτό, δίνοντας το έναυσμα στους συμπαίκτες του.

Ο Στέφαν Σβαμπ (24′ με πέναλτι), ο Τόμας Μουργκ (54′), ο Τάισον (60′) και ο Φεντόρ Τσαλόφ (89′) έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που έμεινε μόνη στην κορυφή και περιμένει τα αποτελέσματα των ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Αξιόλογη η εμφάνιση της ομάδας του Χοακίν Γκόμεζ που έπαιξε με δέκα από το 34′ λόγω αποβολής του Φράνκο Φεράρι και μείωσε προσωρινά με τον Ζούνιορ Μεντιέτα (57′), αλλά δεν άντεξε.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Φεράρι, Μεντιέτα, Κόβατς – Μπάμπα.
Κόκκινες: Φεράρι (34′).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72′ Κόμπα), Ασεχνούν (40′ Σμέλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν (61′ Βιγιαφάνιες), Κόντε (61′ Κόσζτα).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (67′ Ότο), Σβαμπ (67′ Μπακαγιόκο), Καμαρά, Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τάισον (79′ Σορετίρε), Τισουντάλι (67′ Τσάλοφ).

*Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο παρακολούθησε και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

To Top