Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Ατσαλένιου με δοκιμές και νέα πρόσωπα

Από τη στιγμή που ο ΟΦΗ δεν έχει ματς αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έδωσε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, νικώντας τον Π.Ο. Ατσαλένιο με 4-0, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη. 

Στο 7′ μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Φαϊτάκη, ο Θεοδοσουλάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα από κοντά για το 1-0. Στο 20’ ο Αμπάντα σούταρε από αριστερά εντός περιοχής, με τον Αμπατζή να διώχνει, ενώ στο 30’ ο Σενγκέλια σούταρε εκτός περιοχής από πλάγια θέση, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να έχει απάντηση.

Στο 35’ ο Θεοδοσουλάκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Αμπάντα, κάνοντας το 2-0 μέσα από την περιοχή. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, μετά από ωραίο συνδυασμό των Καραχάλιου και Φαϊτάκη, ο τελευταίος βρήκε τον Φανουράκη μέσα στην περιοχή, ο οποίος νίκησε τον Αμπατζή για το 3-0. Στο 80’ ο Κουτεντάκης σούταρε εύστοχα από την «καρδιά» της μεγάλης περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΟΦΗ (Δέλλας): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Κ. Χνάρης, Αμπάντ;α, Κουτεντάκης, Καραχάλιος, Θεοδοσουλάκης, Ριέρα (40’ Φανουράκης), Σενγκέλια, Φαϊτάκης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Καλαφάτης, Πιστικός, Σημαντηράκης, Λαγουδάκης, Μ. Χνάρης, Σταυρόπουλος (Κ19), Ζαχαριουδάκης.

To Top