ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φιλική νίκη και σημάδια βελτίωσης οι “κιτρινόμαυρες”

Μία σημαντική νίκη, παρ΄ ότι σε φιλικό παιχνίδι, πήρε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, που επικράτησε με 4-2 των Τιτάνων Δράμας, που τερμάτισε δεύτερη στο περσινό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Οι «κίτρινες» δείχνουν ότι βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ έκανε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη και ο Κώστας Ηπειρώτης.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Ακόμα έναν φιλικό αγώνα έδωσε στις 12/9/2015 η γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής 2015-2016.

Οι ‘κίτρινες’ αγωνίστηκαν με τις Αμαζόνες Δράμας στο γήπεδο του Μάττα, στη Νέα Ραιδεστό και επιβλήθηκαν του αντιπάλου τους με 4-2, χάρη σε γκολ των Πανίδου(1), Σπυριδωνίδου(2), Άννα(1).

Ο νέος προπονητής, Κώστας Ηπειρώτης, είδε αρκετά πράγματα από αυτά που ζήτησε να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο και άλλα τόσα που θέλει να διορθώσει.

Το σκορ άνοιξε η Ελένη Πανίδου, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ η Αναστασία Σπυριδωνίδου με δύο γκολ που πέτυχε και στην συνέχεια με πολύ όμορφη προσπάθεια η Άννα έκανε το 4-2 υπέρ του ΑΡΗ, όπου ήταν το τελικό σκορ του φιλικού αγώνα».

To Top