Φιλικά τουρνουά στην Πελοπόννησο για παίδες, έφηβους

Για την Πάτρα και το Λουτράκι αναχώρησαν σήμερα οι παίδες και οι έφηβοι του Άρη αντίστοιχα, όπου θα πάρουν μέρος σε τουρνουά που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Και τα δύο τμήματα των κίτρινων αναχώρησαν στις 8 το πρωί και την Τρίτη θα δώσουν τα πρώτα τους παιχνίδια.

Οι παίδες θα τεθούν αντιμέτωποι την Τρίτη στις 20:00 με την Εθνική Παίδων, την Τετάρτη αγωνίζονται κόντρα στον Πανιώνιο στις 18:00 (όμως η ώρα ενδέχεται να αλλάξει για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη) ενώ την Πέμπτη το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Έσπερο Πατρών.

Όσον αφορά τους έφηβους σήμερα θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά με τον Ίκαρο Τρικάλων τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Εφήβων να είναι οι επικρατέστερες. Τα παιχνίδια της ομάδας του Νίκου Δημητρίου θα διεξάγονται πρωινές ώρες. Και τα δύο τμήματα θα επιστρέψουν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίδες του Άρη θα πάρουν μέρος και στο τουρνουά Λευκός Πύργος (3-6 Ιανουαρίου) το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία του Νίκου Μπουντούρη με την συμμετοχή ομάδων από το εξωτερικό.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top