ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φετφατζίδης: “Ο Άρης έχει την ποιότητα για να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα”

Ο Άρης μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα της Super League έχοντας μια καλή βάση στο ρόστερ του από την προηγούμενη σεζόν κι αυτό ο Γιάννης Φετφατζίδης πιστεύει ότι είναι πλεονέκτημα για την ομάδα του, ειδικά τις πρώτες αγωνιστικές που θα ψάχνει τα πατήματά της, όπως άλλωστε κι όλες οι ομάδες.

O έμπειρος επιθετικός του Άρη μίλησε στη NOVA εν όψει του αυριανού (18/8) πρώτου αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι,

Αρχικά, σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, τόνισε: “Ξεκινάμε επιτέλους μετά από ενάμιση μήνα προετοιμασίας! Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο νέο πρωτάθλημα. Έχουν προστεθεί νέοι παίκτες στην ομάδα. Έχουμε φιλοδοξίες και στόχους τη νέα σεζόν. Ελπίζω να καταφέρουμε να τους πετύχουμε!”

Ερωτώμενος αν έχει προλάβει η ομάδα να δέσει, με δεδομένο ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, κάποιοι εκ των οποίων αποκτήθηκαν πρόσφατα, απάντησε: “Πράγματι, έχουν έρθει νέα παιδιά και, μάλιστα, κάποια από τα οποία την τελευταία εβδομάδα. Δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη πλήρως. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη για να γίνει αυτό. Υπάρχει μια βάση από την περασμένη σεζόν, όμως, κι αυτό θα είναι το όπλο μας τις πρώτες αγωνιστικές”.

Αναφορικά με το πώς έχεις κατά νου το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είπε: “Πάντα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πιο δύσκολα, έτσι κι αλλιώς. Γνωρίζουμε τον Ατρόμητο, μια ομάδα που αντιμετωπίζουμε κάθε σεζόν. Πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αφού είναι μια καλή ομάδα. Πιστεύω, όμως, ότι είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Θα είναι μια καλή αρχή για εμάς, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Περιστέρι”.

Και πρόσθεσε, μιλώντας ειδικότερα για τον αντίπαλο: “Ο Ατρόμητος έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Ουσιαστικά, είναι μια νέα ομάδα, περισσότερο από ό,τι είμαστε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό”.

Όσο για το ποια πρέπει να είναι η αγωνιστική προσέγγιση των παικτών του Άρη της αναμέτρησης στο Περιστέρι, επισήμανε: “Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα, να έχουμε εμείς την κατοχή. Να έχουμε σωστή επιθετική ανάπτυξη. Διαθέτουμε την ποιότητα να κάνουμε ζημιά στον αντίπαλό μας”.

To Top