Φατί: «Οι αντίπαλοι μας περιμένουν πλέον» (video)

Ο Ρίκι Φατί μίλησε στη κάμερα της NOVA για τον αγώνα με τον Αστέρα στη Τρίπολη, την αναμέτρηση κόντρα στον πρώην τεχνικό του, Σάκη Τσιώλη, αλλά και την συνύπαρξη με τον Κάρλος Τόχα στη μεσαία γραμμή του Άρη.

Ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε αρχικά πως “θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια. Θα είναι πιο συγκεντρωμένοι μετά την ήττα τους από τον ΟΦΗ και θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά και εμείς έχουμε υψηλό κίνητρο γι’ αυτόν τον αγώνα”.

Ρωτήθηκε αν έχει αλλάξει η ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και απάντησε πως “έχει αλλάξει, γιατί κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Πρέπει, όμως, να αποδεικνύεις κάθε βδομάδα ότι είσαι καλός, ενώ πλέον και οι αντίπαλοί μας θα μας υπολογίζουν παραπάνω και θα μας περιμένουν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής”.

Για την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον αντίπαλο πάγκο, ο Φατί υποστήριξε πως “σίγουρα αυτό το ματς έχει ιδιαιτερότητες, όμως οι περισσότερες έχουν να κάνουν με τον ίδιο. Εμείς ευχαρίστως θα τον συναντήσουμε, αλλά από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, θα είμαστε 11 εναντίον 11 και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Σίγουρα μας ξέρει ο προπονητής, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη”.

Ρωτήθηκε για την συνύπαρξή του στη μεσαία γραμμή με τον Κάρλος Τόχα και απάντησε πως “έχουμε ένα καλό δίδυμο. Μας βολεύει και το γεγονός ότι ο ένας παίζει με το δεξί πόδι και ο άλλος με το αριστερό. Ο Τόχα είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική, αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα να παίζω με τον οποιονδήποτε. Με τον Κάρλος είμαστε φίλοι στη προσωπική μας ζωή και σίγουρα βοηθάει και αυτό. Παρ΄ όλα αυτά και με τον Πρίττα και με τον Βράνιες και με τον Κατίδη και μ΄ όποιον παίκτη κι αν έχω αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου, παίζουμε ως ομάδα και λειτουργούμε ως ομάδα”.

Οι παίκτες του Άρη θα κάνουν Χριστούγεννα στο γήπεδο όμως “αυτή είναι η δουλειά μας! Σίγουρα θα θέλαμε να ξεκουραστούμε αυτές τις ημέρες. Βέβαια, προσωπικά επειδή είμαι τιμωρημένος στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, ίσως κλέψω κάποιες ημέρες, αλλά γενικά έχουμε παιχνίδι στις 28 του μηνός και πρέπει να δουλέψουμε γι αυτό, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης”.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Ρίκι Φατί στην κάμερα της NOVA

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top