Υπογραφές και με Sportvision! “Ανάσα” 3.000.000 ευρώ!

Σε μια από τις πιο δύσκολες και “καυτές” υποθέσεις για το άρθρο 99, η ΠΑΕ Άρης κατάφερε να πάρει “ανάσα” 3.000.000 ευρώ! Ο λόγος για την υπόθεση της Sportvision, με την οποία μπήκαν οι σχετικές υπογραφές στην Αθήνα!

Πρόκειται για μια καθοριστική κίνηση στην υπόθεση της εξυγίανσης, μετά την παρουσία του προεδρου της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη στην Αθήνα, όπου με συντονισμένες ενέργειες πέτυχε μια μεγάλη συμφωνία με… βούλα και υπογραφές!

Οι συμβάσεις εξυγίανσης υπογράφθηκαν από τις δυο πλευρές, η Sportvision θα είναι σύμμαχος του Άρη στην προσπάθεια της πλήρους υπαγωγής στο άρθρο 99 και όχι μόνο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία με την συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρία, προβλέπει επέκταση της συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια για την εκμετάλλευση των διαφημιστικών πινακίδων στο Κλεάνθης Βικελίδης και επικυρώνει την αμοιβαία διάθεση συνεργασίας σε βάθος χρόνου.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει να κάνει με “αμαρτίες” παλιών χρόνων που κόστισαν σε χρήμα, δικαστικές μάχες και πρεστίζ και ουσιαστικά βάζει σε μια σειρά ένα τεράστιο “αγκάθι” της τάξης των 3.000.000 ευρώ, φέρνοντας σε ευνοϊκή θέση τον Άρη σε ότι αφορά τους ιδιώτες πιστωτές κι ενώ παραμένει προς δρομολόγηση η πλήρης συμφωνία και με το δημόσιο.

Mέχρι αύριο αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

To Top