ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπεραξία του Άρη η αποκατάσταση του ονόματος και της αξιοπιστίας στην “αγορά” των Ελλήνων

Ο Άρης έχει γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για τους Έλληνες παίκτες και όχι μόνο την τελευταία διετία. Παίκτες επιπέδου Εθνικής ομάδας, οι οποίοι απορρίπτουν και αφήνουν στην άκρη άλλες προτάσεις, προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Άρη. 

Τελευταίο παράδειγμα είναι ο Μανώλης Χατζηδάκης, ο οποίος δήλωσε χθες ότι ήταν μια εύκολη απόφαση γι’ αυτόν να αποδεχθεί την προσφορά του Άρη, στον οποίο ήθελε να έρθει από τα μέσα της περυσινής σεζόν, όταν ήταν παίκτης της ΑΕΚ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε το “ναι” στον Άρη, απαντώντας αρνητικά σε άλλες ομάδες.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν αποκαταστήσει το όνομά τους στην αγορά και μεγάλη συμβολή έχει σ’ αυτό η διοίκηση της ομάδας με τους χειρισμούς της, ο Γιάννης Καστρίτης, με τον τρόπο που προσεγγίζει και μιλάει στους παίκτες και φυσικά ο κόσμος.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο και ο Άρης είναι από τις λίγες ομάδες, που μπορούν να το προσφέρουν αυτό, με την εκπληκτική ατμόσφαιρα, την οποία δημιουργούν οι φίλοι του στο “Nick Galis Hall”.

Η παρουσία της ομάδας στο EuroCup είναι φυσικά ένας ακόμη σοβαρός λόγος για τον οποίο οι παίκτες επιλέγουν τον Άρη, καθώς έχουν τη δυνατότητα να παίζουν δύο αγώνες την εβδομάδα.

 

To Top