ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπενθύμιση της ΚΑΕ Άρης για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Με ανάρτησή της στα social media η ΚΑΕ Άρης υπενθυμίζει στους περυσινούς κατόχους διαρκείας ότι η Κυριακή (07/07) είναι η τελευταία μέρα για τις ανανεώσεις των θέσεων.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ:

“Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea για τη σεζόν 2024-25 συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους της ομάδας ότι η Κυριακή 07/07 είναι η τελευταία ημέρα για τις ανανεώσεις των περσινών θέσεων στο «Nick Galis Hall». Από το πρωί της Δευτέρας 08/07, οι θέσεις «ελευθερώνονται» και μπορεί να τις αγοράσει όποιος φίλαθλος επιθυμεί.

Κλείσε τη θέση σου στο «σπίτι» του μπάσκετ για μία συναρπαστική σεζόν!”

Υπενθύμιση της ΚΑΕ Άρης για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Η σημερινή ημέρα είναι η τελευταία της προθεσμίας για όσους φίλους του Άρη επιθυμούν να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους ή να αποκτήσουν καινούργιο με τη διαδικασία των πολλαπλών δόσεων, όπως υπενθύμισε η ΚΑΕ.

Η σχετική ανάρτηση: 

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea υπενθυμίζει ότι η σημερινή (31/08) είναι η τελευταία ημέρα για τις ανανεώσεις των θέσεων των περσινών κατόχων διαρκείας, όπως και για την αγορά εισιτηρίου με δόσεις. Από αύριο (01/09) οι θέσεις είναι «ελεύθερες» για όλους.  

 Σας περιμένουμε στην μπουτίκ της ΚΑΕ έως τις 19:00, ενώ μπορείτε να ανανεώσετε τη θέση σας και μέσα της More (πρώην VIVA) έως τα μεσάνυχτα. 

Επίσης, συνεχίζεται από την μπουτίκ η διάθεση των καρτών διαρκείας, για όσους φίλους της ομάδας έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριό τους”.

 

To Top