ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέρ του νέου φορμάτ ο Άρης! Θα ψηφίσει την αλλαγή, στόχος η τετράδα για τους κιτρινόμαυρους

Αύριο Τετάρτη 10/7 όπως έχει ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για το φορμάτ του νέου πρωταθλήματος. Η πρόταση που έχει τεθεί κάνει λόγο για πλέι όφ 1-4, 5-8 και πλέι άουτ 9-14. Μια συνεδρίαση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Όπως σημειώναμε πριν από λίγες μέρες: “Πλέον βαδίζουμε στη νέα εποχή (όπως παλιά…) σύμπλευσης Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με οφέλη και για τους δυο και τους υπόλοιπους απλά παρατηρητές (;). Το νέο φορμάτ είναι προ των πυλών κάτι το οποίο μοιάζει με το ποτήρι με νερό: πώς θα το δει κανείς. Μισοάδειο ή μισογεμάτο. Εφόσον γίνει πράξη μια διαδικασία πλέι οφ 1-4 και 5-8, για τον Άρη είναι ξεκάθαρο:

Καλείται να κοιτάξει τα συμφέροντα του… φροντίζοντας να είναι ανταγωνιστικός για να μπει μέσα στην τετράδα. Το έκανε άλλωστε τα τελευταία έξι χρόνια άλλες δυο φορές, καλείται να το κάνει και τώρα, δίνοντας απαντήσεις στο γήπεδο με κάθε τρόπο. Μπορεί; ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θέλει τον Άρη πρωταγωνιστή και όχι απλά… παρατηρητή. Εκτός κι αν κάποιοι… βολεύονται με τον Άρη φτωχό συγγενή. Αυτό είναι λοιπόν, το μεγάλο “στοίχημα”, η πρόκληση του νέου format. Ένας Άρης, ο οποίος καλείται να είναι δυνατός και όχι αδύνατος κρίκος. Ένας Άρης που θα κοιτάξει ψηλά στην κορυφή”.

Πάνω σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ Άρης θα ψηφίσει υπέρ του νέου φορμάτ για πλέι οφ 1-4 και 5-8, μια και όπως τονίζεται με έμφαση όπως και πολλές ομάδες ότι είναι προς την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος! Ένας Άρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια τερμάτισε δυο φορές στην 3η θέση και τη μια χρονιά 2ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Με βάση αυτήν την κίνηση, να ψηφίσουν δηλαδή οι κιτρινόμαυροι υπέρ της αλλαγής του φορμάτ, καταγράφεται με άλλα λόγια ότι ο στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα, με μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο, μια και θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, ενώ πάντα ο “καθρέπτης” είναι το γήπεδο.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν και επίσημες τοποθετήσεις σε ότι αφορά την απόφαση αυτή, προκειμένου να δοθεί το στίγμα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

To Top