Υπέγραψε στη Χάιφα, αν και ανήκε τυπικά στον Άρη!

Πολλά ερωτηματικά εγείρονται στο θέμα του Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός υπέγραψε στην Μακάμπι Χάιφα, αν και μέχρι εκείνη τη στιγμή που έβαζε το χέρι στο νέο του συμβόλαιο ανήκε και ανήκει τυπικά στον Άρη! Στην υπόθεση Τσέζαρεκ υπάρχει το περισσότερο ηθικό, και γιατί όχι και ουσιαστικό θέμα της υπογραφής, της ανακοίνωσης της μεταγραφής, αλλά της προπόνησης του ποδοσφαιριστή με την Μακάμπι.

Την ώρα, δηλαδή, που δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά η λύση της συνεργασίας ανάμεσα σε Άρη και Τσέζαρεκ (και παρά την αρχική εντύπωση ότι είχε πάρει την ελευθέρας του…), ο 29χρονος επιθετικός μετέβη στη Χάιφα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο με την Μακάμπι, παρουσιάστηκε μετά «βαΐων και κλάδων» (εκεί που είναι μάλιστα…) από τη διοίκηση της ισραηλινής ομάδας, φόρεσε τη φανέλα με τα πράσινα και προπονήθηκε κανονικά με την νέα του ομάδα.

Όλα αυτά ενώ τυπικά ο Τσέζαρεκ έχει συμβόλαιο με τον Άρη και εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής του την ερχόμενη Δευτέρα. Βέβαια, υπάρχει πλήρης συμφωνία σε προφορικό επίπεδο, ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Κροάτη και τον Άρη για την καταβολή του ποσού των 250.000 ευρώ, ώστε να αποσυρθεί η προσφυγή και να δοθεί η ελευθέρας στον ποδοσφαιριστή, ξεκίνησε η σχετική ανταλλαγή εγγράφων, αλλά δεν είχε μέχρι χθες το πρωί ολοκληρωθεί το τυπικό, όταν δηλαδή ο Τσέζαρεκ έβαζε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους νέους του εργοδότες. Κάτι που ενδεχομένως να γίνει σήμερα και να αποτελέσει και με τη… βούλα παρελθόν για τους κίτρινους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ακόμη, ότι ο Τσέζαρεκ συνοδεύτηκε στο Ισραήλ και υπέγραψε μαζί με τον μάνατζερ του Μιχάλη Σηφάκη (ο Κρητικός μαζί με τον Κροάτη είναι οι δυο παίκτες που κατέθεσαν προσφυγή στους κίτρινους…). Μέχρι πρόσφατα τον Τσέζαρεκ εκπροσωπούσε ο Βασίλης Παναγιωτάκης, με τον οποίο ήρθε σε ρήξη λόγω της απόφασης του ποδοσφαιριστή να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Άρη, κίνηση για την οποία διαφωνούσε ο μέχρι πρόσφατα ατζέντης του.

To Top