Τόντοριτς: “Στη FIBA η υπόθεση, εμείς πιστεύουμε τον Τζέιμς”

Ο Ντομινίκ Τζέιμς και οι μάνατζέρ του λειτούργησαν τελείως αντιεπαγγελματική ωθώντας τον Αμερικανό να φύγει από τον Άρη, όμως εξίσου αντιεπαγγελματικά λειτουργεί και η Παρτιζάν, η οποία έχει έναν παίκτη στις προπονήσεις της που έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα! Μάλιστα με νέες δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής, Ντράγκαν Τόντοριτς ισχυρίστηκε ότι πιστεύουν τον Τζέιμς και τον μάνατζέρ του!

Ο παράγοντας της Παρτιζάν μιλώντας στο σάιτ “novosti.rs” τόνισε αρχικά πως “την Τρίτη στείλαμε το αίτημα για το letter of clearance. Έχουν επτά μέρες να απαντήσουν αν θα το στείλουν ή όχι. Αν δεν το κάνουν, τότε θα θα πάμε στη FIBA και το διαιτητικό δικαστήριο θα λύσει την υπόθεση”.

Οι φίλαθλοι της Παρτιζάν ανησυχούν πως ο Τζέιμς ίσως χάσει λόγω της ιστορίας αυτής τους αγώνες κυπέλλου στο Νις, 16-19 Φεβρουαρίου, αλλά ο Τόντοριτς τους… καθησύχασε! “Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν είναι στο Νις! Η FIBA αντιδρά άμεσα και περιμένει τους Έλληνες και μετά όλα είναι στα χέρια των αρχών για να λύσουν την υπόθεση γρήγορα. Ελπίζω ότι ο Τζέιμς θα είναι σε θέση να παίξει στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζλάτορογκ στην Αδριατική Λίγκα”, είπε ο Τόντοριτς, προσθέτοντας πως “δεν ξέρουμε αν ο Τζέιμς είναι πληρωμένος ή όχι στη Θεσσαλονίκη. Εμείς πιστεύουμε αυτόν και τους μάνατζέρ του και ελπίζουμε να τελειώσει σύντομα η διαδικασία αυτή”.

To Top