Τσιώλης: Πάντα ζήλευα τον Αστέρα!

Ο Σάκης Τσιώλης παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. “Πάντα θέλαμε να συνεργαστούμε με τον Σάκη Τσιώλη” είπε ο Γιάννης Καϋμενάκης. “Πάντα ζήλευα την οργάνωση και το υλικό του Αστέρα” είπε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός! 

Δηλώσεις που δεν ηχούν με τον καλύτερο τρόπο στα αυτιά των κίτρινων, λίγες μέρες μετά το διαζύγιο των δυο πλευρών.

Σε ερώτηση για ποιό λόγο επέλεξε τον Αστέρα είπε: “Ο λόγος που είμαι εδώ είναι το υλικό που έχει ο Αστέρας. Δεν έχει ρυθμό η ομάδα λόγω των συχνών διακοπών. Σε λίγο καιρό θα μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το πού θα φτάσουμε έχει να κάνει με το πως θα τελειώσουμε τον πρώτο γύρο. Έχουμε κάνει 5 προετοιμασίες μαζί με τον Αστέρα στον Καρπενήσι. Ζηλεύαμε πάντοτε την οργάνωση τους και το υλικό τους”.
Για το τι έφταιξε και έφυγε από τον Άρη τόνισε: “Με τον Άρη είχαμε πρόβλημα ρυθμού λόγω προετοιμασίας. Είχαμε κάνει 3 μήνες προετοιμασίας. Ήταν δύσκολο. Δεν βγάζω τις ευθύνες μου. Κάποια ματς τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην 5αδα. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης για τον Αστέρα ο Άρης”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους συνεργάτες του ο 52χρονος προπονητής θα είναι και ο γιος του ο Βαγγέλης Τσιώλης. Τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα φέτος και θα κάνει τον σκάουτερ.

To Top