Τσαλδάρης: «Η ομάδα είναι γεμάτη ενέργεια και θέληση να κερδίσει»

Ουδείς παίκτης του Άρη είναι… άδειος από την ήττα με τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έκανε την παραπάνω διαπίστωση, τονίζοντας πως όλη η ομάδα είναι γεμάτη με ενέργεια και θέληση για τη νίκη, αύριο κόντρα στη Κίμκι.

Ο Έλληνας γκαρντ υπογράμμισε αρχικά πως “είναι πρεμιέρα, κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, κάθε πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό. Το πρώτο παιχνίδι κάθε ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή κάθε φάσης είναι καθοριστικό και καθορίζει κατά πολύ την τύχη που θα έχεις στην υπόλοιπη διοργάνωση. Από την εμπειρία μου με τον Άρη, όποτε είχαμε καλό ξεκίνημα, πάντα είχαμε καλή πορεία στη συνέχεια. Για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι πάρα πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, για να κάνουμε μια καλή αρχή και να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να περάσουμε από την επόμενη φάση…”.

Ρωτήθηκε αν συμφωνεί με την άποψη του Βαγγέλη Αλεξανδρή ότι η Κίμκι δεν έχει αδύνατα σημεία και απάντησε πως “
βάσει ονόματος και ρόστερ ίσως είναι υπερομάδα, αλλά όλες οι ομάδες έχουν αδύνατα και δυνατά σημεία. Σαφώς και έχει αδύνατα σημεία και θα κοιτάξουμε να χτυπήσουμε εκεί για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε…”.

Για την σημασία της νίκης στη πρεμιέρα είπε ότι “μια νίκη αυτομάτως σου μεγαλώνει τις πιθανότητες και μια ήττα στις μικραίνει. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε και να κάνουμε μια καλή αρχή”.

Ρωτήθηκε αν οι παίκτες έχουν αδειάσει από την ήττα και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε κόντρα στον Παναθηναϊκό και απάντησε πως “δεν προλαβαίνεις να αδειάσεις, γιατί έχεις συνεχόμενα παιχνίδια. Οι σκέψεις τελειώνουν Σάββατο ή Κυριακή βράδυ. Τελείωσε, χάσαμε και σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα. Δεν έχει χρόνο να σκεφτείς. Η ομάδα είναι γεμάτη με ενέργεια και θέληση για να κερδίσει”.

To Top