Τρώγοντας στην τουαλέτα στο Ολντ Τράφορντ: Το ακραίο μέτρο αποταμίευσης της Γιουνάιτεντ

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αγορά του 25% των μετοχών της τον Δεκέμβριο του 2023, επέβαλε μια πολύ αυστηρή πολιτική στον αγγλικό σύλλογο να προσπαθήσει να σώσει τα οικονομικά της ομάδας.

Ο δισεκατομμυριούχος Βρετανός και το νέο αφεντικό, που έχει απολύσει 250 υπαλλήλους και έχει σταματήσει να διανέμει δωρεάν προγράμματα σε φιλανθρωπικές εταιρείες, θέλει ακόμη και να κάνει οικονομία στη διανομή φαγητού των εργαζομένων του συλλόγου τις ημέρες των αγώνων.

Στο παρελθόν και προ Ράτκλιφ, τις ημέρες των αγώνων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφερε ένα κουτί μεσημεριανού γεύματος που περιελάμβανε ένα σάντουιτς, μια μπάρα δημητριακών, πατατάκια και ένα αναψυκτικό σε κάθε έναν από τους υπαλλήλους της που έπρεπε να δουλέψουν στο «Ολντ Τράφορντ».

Η «Daily Mail» αναφέρει ότι σε αυτούς τους υπαλλήλους έχουν πλέον προσφερθεί υπολείμματα φαγητού από τους παίκτες. Η Γιουνάιτεντ πήρε θέση βέβαια για το εν λόγω δημοσίευμα και το αρνήθηκε με το επιχείρημα ότι το φαγητό που προσφέρθηκε στο προσωπικό ήταν το ίδιο με αυτό που παρείχε στους οπαδούς και υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπολείμματα και ότι είχαν προετοιμαστεί ειδικά για τους εργαζόμενους.

Ωστόσο, ο Χένρι Τόμλινσον δημοσίευσε στη «Sun» ότι κάποιοι υπάλληλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφεραν ότι τώρα αναγκάζονται να τρώνε στις τουαλέτες του γηπέδου: «Βγαίνεις από την καμπίνα του μπάνιου και κάποιος κάθεται μπροστά σου και τρώει».

Σύμφωνα με την αγγλική λέσχη, ο χώρος φαγητού ήταν ένα ξεχωριστό δωμάτιο με ένα διπλανό μπάνιο.

Τα τελευταία νέα έρχονται μετά από αναφορές που προέκυψαν για προσπάθειες από τον Ράτκλιφ να αποκαλύψει νέους δρόμους απόκτησης χρημάτων. Η Γιουνάιτεντ έχει ξοδέψει 150 εκατομμύρια λίρες για νέες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, καθώς θέλει να αφήσει πίσω της την όγδοη θέση της περασμένης σεζόν.

To Top