Τριανταφυλλάκος: «Φανταστικά στον Άρη, έκανα την καλύτερη επιλογή»

Για την συνεργασία του με το Νέρι Καστίγιο, για την σωστή επιλογή που έκανε το καλοκαίρι να υπογράψει στον Άρη και την αλλαγή στον… χαρακτήρα της ομάδας που πλέον παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, εκ των πρωταγωνιστών των κίτρινων στο χθεσινό “καταιγιστικό” δεύτερο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό.

Ο 21χρονος επιθετικός μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, τονίζοντας πως “είναι λογικό να φανώ τώρα περισσότερο, γιατί τις προηγούμενες φορές που έπαιξα η ομάδα δεν πέτυχε τον στόχο της. Με τη χθεσινή παρουσία τη δική μου και των υπόλοιπων παιδιών, πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, ήταν και ανατροπή… Ήταν πολύ επιθετικός ο Άρης, κάναμε πολλές τελικές, η μπάλα στο τέλος μπήκε. Ήταν η κατάλληλη στιγμή που μπήκα…”.

Πρόσθεσε πως η θέση που του αρέσει να παίζει περισσότερο είναι όχι… φουνταριστός, αλλά “πέρσι στην ομάδα (Οδυσσέας Αναγέννηση) έπαιζα πίσω από τον επιθετικό, μου αρέσει να σουτάρω, να πασάρω…”, ενώ αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον Καστίγιο είπε ότι “ο Νέρι είναι παίκτης μεγάλης κλάσης. Συνεργαστήκαμε άψογα, δουλεύουμε στις προπονήσεις για το πετύχουμε αυτό”.

Αναφέρθηκε και στις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει στους πρώτους μήνες του στον Άρη και είπε ότι “είναι φανταστικά, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα κι αν ακούγεται ότι δεν υπάρχει καλό κλίμα είναι ψέματα. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό”.

Τα τρία χρόνια στην Γ’ Εθνική τον έχουν βοηθήσει πολύ γιατί “είχα κάποιες εμπειρίες με τα παιχνίδια. Ημουν τρία χρόνια στη Γ’ Εθνική, σε ένα καλό επίπεδο”, ενώ για την πρόθεση του Άρη να βάλει στην ομάδα νεαρούς Έλληνες είπε ότι “απο την αρχή η ομάδα πήρε νεαρούς παίκτες, προώθησε και από τη δεύτερη ομάδα. Η αρχή έγινε με τον Γιαννιώτα, μετά πήρε σειρά ο Κατίδης, χθες εγώ, έχει θέση και ο Κανούλας, ο Τοπούζης… Από την αρχή οι άνθρωποι του Άρη με πίστεψαν, με ήθελαν στην ομάδα και πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή”.

Η Μανουέλ Μασάδο έχει προσδώσει ηρεμία, αλλά και επιθετικό στιλ στον Άρη: “Η ομάδα έχει δεθεί, έχουμε ηρεμία, δείχνει χαρακτήρα, έχουμε πολλές τελικές, έχει γίνει πολύ επιθετική. Είμαστε μόλις τέσσερις βαθμούς από την Ευρώπη, θα τους πετύχουμε τους στόχους μας, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, δύσκολο παιχνίδι με τη Ξάνθη…”.

To Top