Τριάρα με άπειρα «γαλλικά» σε Μέσι και Νεϊμάρ

Σουρεάλ σκηνές στο «Παρκ ντε Πρενς», όπου Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ πέρασαν ένα εφιαλτικό μεσημέρι, παρά την εύκολη νίκη επί της Μπορντό με 3-0.

Από το ζέσταμα κιόλας φάνηκε ότι πάμε για ένα ιστορικό παιχνίδι, όταν κατά την ανάκρουση των ενδεκάδων υπήρξε έντονη αποδοκιμασία στα ονόματα των Νεϊμάρ, Μέσι και αποθέωση σε αυτό του Κιλιάν Μπαπέ. Με το που ξεκίνησε το ματς με την Μπορντό, τα πράγματα έγιναν χειρότερα με έντονες αποδοκιμασίες σε κάθε επαφή των δύο σταρ με την μπάλα, με ρυθμικά «όλε» κάθε φορά που οι Γιρονδίνοι άλλαζαν πάνω από δύο πάσες, με ειρωνικά χειροκροτήματα σε ένα άστοχο φάουλ του Βραζιλιάνου, που άκουσε πολλά εμετικά συνθήματα για μέλη της οικογένεια του!

Στο χορτάρι, το 1-0 από τον Μπαπέ δεν ηρέμησε τον κόσμο, που δεν πανηγύρισε (όπως ούτε και ο Βραζιλιάνος) στο 2-0 από τον Νεϊμάρ, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της Παρί. Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου κι αν είσαι! Ο Παρέδες σε γενική παγωμάρα υπέγραψε το τελικό 3-0, με την ομάδα του Ποκετίνο να βρίσκεται στο +15 από την δεύτερη Νις και να θέλει ακόμα πέντε νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

To Top