Το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό η Κ-20

Με την προσθήκη των Παλιάτσιου και Πολιανίδη, που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων, συνεχίζεται η προετοιμασία της Κ-20 ενόψει τις σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, από την Τρίτη στις προπονήσεις των “κίτρινων” λαμβάνουν μέρος και οι Γιαννίτσης, Κανούλας, Αγτζίδης και Τοπούζης, που αποφασίστηκε στο εξής να… μετακομίσουν στους “μικρούς”, με τους οποίους οι δύο πρώτοι μετρούν ήδη αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα υποδομής.

Οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή, μετά το μεγάλο “διπλό” της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα του Πανιωνίου με 1-2, θέλουν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του “τριφυλλιού” ώστε να αγγίξουν ακόμα περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας που απέχει μόλις δύο βαθμούς. Εκεί μέχρι στιγμής συγκατοικούν ΠΑΟΚ και Πανιώνιος με 21 βαθμούς σε 10 αγώνες, ενώ ακολουθούν Άρης και Ολυμπιακός με 19 βαθμούς σε 8 αγώνες. Τους ίδιους βαθμούς έχουν επίσης ο Παναθηναϊκός σε 9 παιχνίδια και Ατρόμητος σε 10.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι “κίτρινοι” δεν αντιμετωπίζουν κάποια απουσία, πέρα από εκείνες των τραυματιών Καράδαη και Παναγάκη, που δεν συμμετέχουν ακόμα στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο αγώνας κόντρα στους “πράσινους” για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” στη Σουρωτή με διαιτητή τον Ανανία Φωτιάδη από την ΕΠΣ Σερρών και βοηθούς τους Πολυμενίδη και Σάββα από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top