ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Oι δοκιμές και το ξεκάθαρο “μήνυμα” του Καπνίδη…

Τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα δεν είναι και ότι καλύτερο για μία ομάδα που ακόμα δεν είναι αγωνιστικά έτοιμη, όπως ο φετινός Άρης…

Στο πρώτο από τα τρία, το χθεσινό κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης, ο Νίκος Αναστόπουλος κατέληξε στην απόφαση του ροτέισον.

Σε μία δύσκολη έδρα για τα δεδομένα της κατηγορίας και κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήξερε πως να παλέψει το παιχνίδι, στο ίδιο του το γήπεδο.

Η εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αλλά και έως ένα σημείο στο δεύτερο δεν δικαίωσε τον 57χρονο κόουτς του Άρη, ο οποίος όμως, έβγαλε και χρήσιμα συμπεράσματα για το κατά πόσο μπορούν  να βοηθήσουν κάποιοι παίκτες, ίσως ακόμα και σε άλλες θέσεις.

Για παράδειγμα αποδείχθηκε, ότι ο Κυβελίδης δεν μπορεί να προσφέρει στις πτέρυγες, όσο καλή διάθεση κι αν είχε στο χθεσινό παιχνίδι. Η θέση του είναι στην κορυφή της επίθεσης, να νιώθουν την παρουσία του οι κεντρικοί αμυντικοί των αντιπάλων.

Μπήκε στο παιχνίδι, όταν ο Άρης ήταν με την πλάτη στον τοίχο και τουλάχιστον βοήθησε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ο Αντώνης Καπνίδης μπήκε στο 68΄, σκόραρε στο 75΄με εκπληκτικό τρόπο και έφτασε τα 5 γκολ σε  6 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ξεκάθαρο “μήνυμα” προς τον Νίκο Αναστόπουλο. Δύσκολα να δούμε και πάλι στον Καπνίδι, όσο εξακολουθεί να είναι τόσο.. ζεστός, εκτός ενδεκάδας…

 

To Top