ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πλάνο του Μάντζιου για το διπλό κόντρα στον Πανσερραϊκό

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Άρης και θέλει να την πετύχει απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει πως απέναντί του υπάρχει μια αξιόλογη ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή και δεν θα πρέπει να υποπέσει σε λάθη.

Ο προπονητής του Άρη ετοιμάζει το πλάνο νίκης αλλά χωρίς τους Ζαν Ζουλ Εμβοντό και Σάπι Σουλεϊμάνοφ που θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής τους, με τον Ρώσο μεσοεπιθετικό να έχει άλλες τρεις στη συνέχεια.

Έτσι η πρώτη πεντάδα είναι σίγουρη. Κουέστα κάτω από τα δοκάρια και οι Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ και Φρίντεκ στην άμυνα, με τον Φαμπιάνο να διεκδικεί πάντως μια θέση.

Στα χαφ, το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Μόντσου Ροτρίγκεθ και Μάνου Γκαρθία. Ο Μάρτιν Μοντόγια έπαιξε “6άρι” στο Περιστέρι, αλλά πλέον είναι διαθέσιμος και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, ενώ τις περισσότερες πιθανότητές φαίνεται να έχει ο Χοσέ Σιφουέντες.

Στα άκρα της επίθεσης οι Σίστο, Ντιαντί, Φετφατζίδης και Σαβέριο διεκδικούν δύο θέσεις με τον Μορόν να είναι στην κορυφή.

To Top