Το πιο γρήγορο γκολ φέτος στην Κομοτηνή και η «πληγή» της άμυνας

 Ως η ομάδα που έχει δεχθεί το πιο γρήγορο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται από χθες ο Άρης, ως απόρροια του τέρματος που σημείωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, στην αναμέτρηση των “κίτρινων” με τον Πανθρακικό μόλις στο 29ο δευτερόλεπτο.

Η 12η αγωνιστική ήταν η αγωνιστική στην οποία μπήκαν πολλά γρήγορα γκολ. Ο Ντε Μπλάσις του Αστέρα Τρίπολης ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του μόλις στο 43ο δευτερόλεπτο του ματς απέναντι στον Πανιώνιο, το οποίο τελικά οι Πελοποννήσιοι κέρδισαν με 2-1.

Στην τρίτη θέση του τοπ 5 των πιο γρήγορων γκολ φιγουράρει η Βέροια με το τέρμα του Καλτσά στο 2ο λεπτό του Άρης-Βέροιας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, το οποίο έρχεται να καταδείξει την αμυντική αδράνεια των “κίτρινων” στα πρώτα λεπτά των παιχνιδιών. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα με το γκολ που πέτυχε κι αυτός στο 2′ κόντρα στον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική, το οποίο όμως δεν κατάφερε να δώσει την νίκη στην ομάδα του που ηττήθηκε με 1-2.

Την πεντάδα, ολοκληρώνει ένα γκολ που σημείωσε αυτή τη φορά ο Άρης -ίσως ένα από τα πιο όμορφα της φετινής Σούπερ Λίγκας- με το Μανώλη Παπαστεριανό να χρίζεται σκόρερ στο 3ο λεπτό του ματς εναντίον του Ολυμπιακού στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, απ’ όπου οι “κίτρινοι” αποκόμισαν το βαθμό της ισοπαλίας μια και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με 2-2 σκορ.

Την ίδια ώρα, η «πληγή» της άμυνας παραμένει ανοιχτή. Ο Άρης έχει δεχτεί 20 γκολ σε 12 ματς και μετράει 8 σερί παιχνίδια δεχόμενος έστω ένα γκολ!

Χθες στην Κομοτηνή ήταν η χειρότερη εμφάνιση της άμυνας από την αρχή της χρονιάς. Η ομάδα δέχτηκε 4 γκολ, ενώ ο αντίπαλος έκανε συνολικά 17 τελικές προσπάθειες. Ο Άρης έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη χειρότερη είναι της Βέροιας με τρία γκολ λιγότερα (17). Νούμερα που πληγώνουν.

To Top