Το παρασκήνιο ενός σποτ! (photostory + video)

Το πακέτο εισιτηρίων για τους τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες με τιμή 24 ευρώ βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία για τους οπαδούς του Άρη. Χθες η ΚΑΕ παρουσίασε το προωθητικό σποτ με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους παίκτες που ζητούν από τους οπαδούς να βάλουν τη φωνή τους και μαζί με την ψυχή που καταθέτουν στο γήπεδο να διεκδικήσουν… πακέτο την πρόκριση. Το PRESSARIS σας παρουσιάζει και το… παρασκήνιο του διαφημιστικού σποτ μέσα από φωτογραφίες.

Η ΚΑΕ σε σχετικό θέμα στο επίσημο σάιτ τόνισε σήμερα πως “η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 24 ευρώ για τους τρεις εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες του Άρη στην φάση των ομίλων LAST-16 του Eurocup συνεχίζεται. Η ομάδα μας που έχει αποδείξει ότι σε κάθε αγώνα μάχεται με πάθος για τη νίκη χρειάζεται την στήριξη όλων μας, ώστε μέσα στο κατάμεστο Παλαί να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η παρουσία όλων μας στο γήπεδο στους τρεις εντός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες θα επιβραβεύσει τη μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών κ των προπονητών, θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια κ θα στείλει ηχηρό μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι ο Άρης είναι εδώ, ο μοναδικός εκπρόσωπος της πόλης στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις” και πρόσθεσε πως “έχει φτάσει λοιπόν η ώρα των φιλάθλων του Άρη να φανούν πιστοί στο καθήκον τους και να δικαιώσουν εκ νέου την φήμη και τις αναφορές που τους συνοδεύουν. Η εικόνα του γεμάτου Παλαί και η ατμόσφαιρα που μόνο ο λαός του Άρη ξέρει να δημιουργεί έχει κάνει άπειρες φορές τον γύρο του κόσμου και έχει κερδίσει πανάξια τον θαυμασμό όλων. Αυτή είναι όμως μια «μάχη» που δεν τελειώνει ποτέ και πρέπει να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η φετινή ομάδα του Άρη αποδεικνύει μέσα από τα πεπραγμένα της στα παρκέ ότι έχει την «δίψα» για να πετύχει σημαντικά πράγματα την φετινή αγωνιστική χρονιά, αλλά στην προσπάθεια της χρειάζεται ΕΣΑΣ! Ομάδα και Λαός όταν είναι ΜΑΖΙ μπορούν να οδηγήσουν τον Άρη μας σε νέες επιτυχίες!”.

Δείτε το σποτ με πρωταγωνιστές τους παίκτες για το πακέτο εισιτηρίων των 24 ευρώ:

{youtube}7hNQotjTAT8|480|360|1{/youtube}

Δείτε φωτογραφίες από το… γύρισμα του σποτ:

{gallery}siridis/basket_spot{/gallery}

To Top