Το “παλεύει” για την πρεμιέρα ο Γιάννης, εκτός οι Τζορτζ και Εμπίντ

Οι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Σίξερς στη Φιλαδέλφεια, στον πρώτο τους αγώνα για τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πιθανότατα να δίνει το «παρών», ενώ για τους γηπεδούχους «νοκ-άουτ» θα παραμείνουν οι Τζοέλ Εμπίντ και Πολ Τζορτζ.
Οι Μιλγουόκι Μπακς ρίχνονται και αυτή με τη σειρά τους στη «μάχη» της νέας σεζόν του ΝΒΑ (24/10-2:30), αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τους Σίξερς, οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των δύο σούπερ σταρ τους,Τζοέλ Εμπίντ και Πολ Τζορτζ.

Στο «στρατόπεδο» των… ελαφιών, εκτός θα παραμείνει ο Κρις Μίντλετον, ενώ ένα μικρό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο ηγέτης των Μπακς σύμφωνα με το ΝΒΑ αντιμετωπίζει μια ελαφριά τενοντίτιδα στη δεξιά του επιγονατίδα, η οποία όμως δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στον Έλληνα φόργουορντ προκειμένου να μην αγωνιστεί κόντρα στη Φιλαδέλφεια.

Σε άλλες σημαντικές απουσίες της βραδιάς, ο Καουάι Λέοναρντ των Κλίπερς δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Σανς, ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ θα μείνει εκτός για τους Γκριζλις οι οποίοι αντιμετωπίζουν τους Τζαζ, ενώ αμφίβολοι για το ματς με τους Μπουλς είναι οι Ζάιον Γουίλιαμσον και Ντεγιόντε Μάρεϊ των Πέλικανς.

To Top