Το μήνυμα του Κερούς για τον Ομπάμα!

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, αλλά το μυαλό του Σέρτζιο Κερούς για λίγες ώρες ήταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού! Εκεί το πανεπιστήμιό του, Γουέστερν Κεντάκι απέκλεισε το Μισισίπι Βάλεϊ Στέιτ σ’ έναν γκραν γκινιόλ αγώνα, με 59-58, παρουσία και του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα!

Ο πρώτος πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε στο Ντέιτον Αρένα του Οχάιο και μαζί με τους οπαδούς των δύο πανεπιστημίων παρακολούθησε έναν εξαιρετικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το Γουέστερν Κεντάκι από το οποίο αποφοίτησε πέρσι ο Σέρτζιο Κερούς κέρδισε με σκορ 59-58 και προχώρησε στην “τρέλα του Μάρτη” όπως αποκαλείται η τελική φάση του κολεγιακού πρωταθλήματος (NCAA).

“Πιστεύω ότι το Γουέστερν Κεντάκι την κατάλληλη στιγμή θα ενωθεί και είμαι πολύ περήφανος και για τον Κέιχιλ (Μακ Ντόναλντ) και για τον Τζαμάλ (Κρουκ) και για την υπόλοιπη ομάδα. Ο ουρανός είναι το όριο και ας προσπαθήσουμε να τον φτάσουμε! Έχετε όλους τους οπαδούς από πίσω σας, οπότε αφήστε το όνειρο να προχωρήσει…”, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κερούς μέσα από το σάιτ των Χιλτόπερς, την παραμονή του χθεσινού αγώνα.

“Πείτε τον Ομπάμα ότι θα μάθει πολλά σήμερα”, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη, αναφερόμενος στον θρίαμβο του Γουέστερν Κεντάκι!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top