ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το Λαύριο ανοίγει μια τετράδα αγώνων με… απαγορευτικό ήττας

Οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο για να προπονηθούν. Με μία προπόνηση θα πάνε αύριο να παίξουν κόντρα στο Λαύριο, αγώνα με τον οποίο ανοίγει μια τετράδα παιχνιδιών μέσα στον Φεβρουάριο, όπου για τους κίτρινους πολύ απλά… απαγορεύεται η ήττα.

Στην θεωρία ο Φεβρουάριος είναι ο πιο εύκολος μήνα του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα με βάσει την εικόνα της ομάδας και των αντιπάλων του. Επειδή στόχος είναι η οριστικοποίηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα και η διεκδίκηση ως το τέλος της τρίτης θέσης από την ΑΕΚ, οι κίτρινοι πρέπει να κερδίσουν και τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια που έχουν, εντός κι εκτός έδρας.

Ο Άρης ξεκινάει με το Λαύριο αύριο (6/2) στο Αλεξάνδρειο. Την επόμενη βδομάδα, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Αρμάνι, ταξιδεύει στα Τρίκαλα (13/2) και υπάρχει στη συνέχεια εμβόλιμη αγωνιστική (17/2) με τον Κόροιβο στο Παλέ. Ο Φεβρουάριος κλείνει με τον αγώνα στο κλειστό της Καλαμίτσας στην Καβάλα 10 μέρες μετά (27/2) και επί της ουσίας εκείνο το διάστημα θα είναι ιδανικό για να ξεκουραστούν οι παίκτες από την πίεση των δύο αγώνων τη βδομάδα.

Αυτή η τετράδα αγώνων οδηγεί τον Άρη στον πιο κρίσιμο αγώνα του ως το τέλος της κανονικής διάρκειας, καθώς θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο στις 12 Μαρτίου. Μέσα στον Φεβρουάριο και η ΑΕΚ έχει βατό πρόγραμμα: Κόροιβο εντός, Καβάλα εκτός, Απόλλων εκτός, Κηφισιά εντός.

Πρέπει να επισημανθεί πως αν οι κίτρινοι προκριθούν στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ, οι διπλοί αγώνες στους “16” θα γίνουν 23 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου.

To Top