ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ισχυρό δίδυμο φορ για τον Άρη με Μορόν και το κίνητρο του Κουάισον

Ο Άρης ήρθε χθες  προφορική συμφωνία με τον Ρόμπιν Κουάισον, η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί άμεσα και ο Σουηδός διεθνής επιθετικός αναμένεται να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Σε θεωρητικό για την ώρα επίπεδο, μια και ο καθρέπτης είναι ο αγωνιστικός χώρος, οι κιτρινόμαυροι δημιουργούν ένα ισχυρό δίδυμο σε επίπεδο ονομάτων, το οποίο σίγουρα οι φίλαθλοι του Άρη θα περιμένουν πολλά.

Από τη μια ο περσινός πρώτος σκόρερ της λίγκας, ο Λορέν Μορόν, ο οποίος έχοντας προσπεράσει τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν το καλοκαίρι για τη μεταγραφή του, δείχνει να παίρνει και πάλι… φόρα.

Από την άλλη ο Κουάισον, ένας έμπειρος και ικανότατος φορ, με τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Σουηδός με καταγωγή από την Γκάνα, με την έλευσή του στον Άρη, έχει ένα ισχυρό κίνητρο να φωνάξει δυναμικά παρών στην Ευρώπη. Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ,  Τελευταίο παιχνίδι για τον 30χρονο φορ ήταν επί της ουσίας στις 22/12/2023 όταν έπαιξε με την Αλ Ετιφάκ 90′ κόντρα στην Αλ Νασρ του Ρονάλντο (ήττα με 3-1), ενώ είχε συμμετοχή 1′ στον αγώνα με την Αλ Χαζέμ στις 28/12/2023 (ισοπαλία 1-1).

Εφόσον ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό την αγωνιστική του αποχή, δεν τίθεται θέμα ποιότητας και δυνατότητων, γεγονός που θα έχει μεγάλο κερδισμένο τον Άρη, αφού θα διαθέτει δυο υψηλού επιπέδου κεντρικούς επιθετικούς στο ρόστερ του.

Όλα αυτά αναμένεται να αποδειχθούν και στο χορτάρι…

To Top