ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το δεύτερο φιλικό τεστ στην Αθήνα με πολλές απουσίες για τον Άρη

Έχοντας και πάλι αρκετές απουσίες, ο Άρης θα δώσει σήμερα (28/08, 17:00) επί αθηναϊκού εδάφους το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν, κεκλεισμένων των θυρών, στο κλειστό του Ζωγράφου, το Northwestern University, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Τα προβλήματα, που ταλαιπωρούν την ομάδα δεν επιτρέπουν τον Γιάννη Καστρίτη να βγάλει τα συμπεράσματα, που θα ήθελε.

Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Απόντες θα είναι ακόμη ο Ντιμόι Χοτζ, που προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, και ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή (27/08) προπόνηση.

Ο Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος έσπασε τη μύτη του στη διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης, ακολούθησε την αποστολή στην πρωτεύουσα, αλλά δεν θα αγωνιστεί.

Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι: Λάντερς Νόλεϊ, Βασίλης Τολιόπουλος, Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, Μάνος Χατζηδάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντόνοβαν Κλέι, Τζος Ρόμπερτς, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας, Μάριος Γιαννίκος, Νίκος Κεραμιτσόπουλος.

To Top