Το αντίο του προπονητή της Σέφιλντ στον Μπάλντοκ: «Χάσαμε έναν γιο και οι παίκτες έναν αδερφό!»

 

Με ένα βίντεο επτά λεπτών όπου ο Κρις Γουίλντερ μίλαγε για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο τεχνικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είπε το αντίο του στον Έλληνα διεθνή μπακ.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ που χάθηκε τόσο άδικα μόλις στα 31του χρόνια είχε παίξει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρα του στην Αγγλία και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εκεί έγινε θρύλος της ομάδας με την οποία ανέβηκε και στην Premier League.

Ο τεχνικός των «λεπίδων» Κρις Γουίλντερ με ένα απίθανο βίντεο μίλησε για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και συγκίνησε.

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος. Πραγματικά, νομίζω ότι φτάνουμε σε εκείνη την ηλικία που πηγαίνουμε σε ολοένα και περισσότερες κηδείες. Προφανώς στη ζωή σου χάνεις ανθρώπους που αγαπάς και σέβεσαι, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό για τον καθένα Όλοι είναι απολύτως άναυδοι και είναι πραγματικά τραγικό. Δεν ήταν από τους παίκτες που έμπαινε στα πρωτοσέλιδα αλλά ο Τζορτζ ήταν μία τεράστια προσωπικότητα, ένας τεράστιος ηγέτης, ένας τεράστιος φορέας πολιτισμού. Ήταν η επιτομή για τα πάντα, εντός και εκτός γηπέδου.

Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, Είχαμε τους καυγάδες μας, τα ξεσπάσματά μας αλλά τα αφήναμε στην άκρη έχοντας ως στόχο και οι δύο το ίδιο αποτέλεσμα.

Τώρα που το σκέφτομαι, οικογένειες έχασαν έναν γιο και παίκτες έχασαν έναν αδερφό. Αυτά τα αγόρια πήγαιναν στον πόλεμο μαζί με τον Τζορτζ που ανταποκρινόταν σε κάθε πρόκληση.

Ήταν ένας παίκτης που απολάμβανες να προπονείς. Έδινε το μάξιμουμ σε κάθε ματς και αυτό ήθελε ο κάθε οπαδός της Σέφιλντ».

To Top